Пловдив - гребната вечер?

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Пловдив - гребната вечер?

Мнениеот head_up » Пон Ное 24, 2014 3:23 pm

Откак ме е хванал съклета взех да се замислям за по-редовно вечерно каране по гребната - нямам възможност през останалото време. За разтоварване, никакво напъване, просто на въздух за 3-4 обиколки, едно кафе и на обратно... Всъщност както винаги. Забелязвам, че е горе-долу добре осветено, народа го няма да се пречка, ако не ме убие нещо на отиване или на връщане - ок. Изобщо идилия. Обаче като се завъртях няколко вечери (през седмицата) и открих, че съм единственния луд с велосипед по това време :crazy: Някакви тичащи има, но да се въртят в кръг като мен - никой. И ме обзеха размисли защо? Не е безопасно ли, какво има? Та и аз се поспрях да ходя вечер, липсата на стадото ме озадачи, като че има нещо сбъркано. И все пак... какво й е на гребната по това време? Дори сега уикенда по светло имаше само 2-ма колоездачи освен мен, пък то едно хубаво време. Обикновенно се "спъвам" в колегите, пък зимата - никой :)
head_up
 
Мнения: 65
Рейтинг: 1240
Регистриран на: Пон Юли 04, 2011 6:56 pm

Re: Пловдив - гребната вечер?

Мнениеот po_taka » Пон Ное 24, 2014 3:46 pm

на мен ми е студено там, температурата е поне с 5 градуса по-ниска.
Пък и вече предпочитам някъде наблизо в планината или тепе
Аватар
po_taka
 
Мнения: 561
Рейтинг: 1692
Регистриран на: Вто Юни 02, 2009 2:21 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Пловдив - гребната вечер?

Мнениеот head_up » Вто Дек 09, 2014 3:51 pm

Мда, и аз се кротнах с тия дъждове, на активности под покрив се отдадох, но ми липсва карането. Защо да е по-ниска температурата? Всъщност там е интересно и се усеща в студено време - като правиш обиколката отдалечавайки се от хангарите удряш някаква студена зона - малко гипс, обаче в другата част от обиколката става необичайно топло и приятно (от преливника към хангарите). Чак пък 5 градуса надолу... освен тази странна температурна аномалия друго не съм усетил. Това е вечер, през другото време нямам наблюдения.
head_up
 
Мнения: 65
Рейтинг: 1240
Регистриран на: Пон Юли 04, 2011 6:56 pm


Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 48 госта