Начало Пътеки По пътеките Ком-Емине 2010 - Иван Чолаков
Ком-Емине 2010 - Иван Чолаков
Написано от Иван Чолаков    Неделя, 26 Декември 2010 09:03    Печат

Третият човек, който реши да разкаже за прехода си по маршрута от Ком до Емине, е Иван Чолаков. Особено полезна част от описанието му са GPS следите за всеки от дните, които ще позволят на всеки последовател да разполага с още един вариант за навигация. 

Както и досега, разказът на Иван е публикуван във форума, в основната тема за Ком-Емине, но с негово позволение правим тази връзка от секцията за пътеписи към конкретните мнения във форумната тема, така че да е по-лесно намирането им след време, когато и други ще са писали там.

За да не повтаряме изтъркани клишета, ви насочваме директно към отделните части от разказа на Иван, който вече е напълно завършен:

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 1

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 2

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 3

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 4

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 5

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 6

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 7

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 8

Иван Чолаков - Ком-Емине 2010 - Част 9 (последна)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 28 Декември 2010 10:41 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори