Начало Специализирано Сервизиране Как да монтираме задвижване Sram Eagle (видео, на англ. език)
Как да монтираме задвижване Sram Eagle (видео, на англ. език)
Написано от Любомир Ботушаров, SRAM    Четвъртък, 20 Октомври 2016 05:56    Печат


През пролетта на 2016 г. Sram представиха скоростна система с 1х12 предавки под формата на две серии компоненти - XX1 Eagle и X01 Eagle. И макар да е ясно, че за момента хората в България, които ще могат да пробват/купят тази най-нова технология са малко, нищо не пречи да проявим любознателност и да се възползваме от видеото, подготвено от производителя, което показва стъпка по стъпка процеса на монтиране и настройка на този тип задвижване. Пък и много от нещата, показани в клипа, са приложими и при други скоростни системи, особено такива с един венец отпред. За пълно разбиране на обясненията ще ви трябва английски език.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:03 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори