Начало Специализирано Сервизиране Веломеханик с велоклуб Бициклет: Еп.2 - Смазване на верига и компоненти на велосипеда
Веломеханик с велоклуб Бициклет: Еп.2 - Смазване на верига и компоненти на велосипеда
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 15 Октомври 2015 10:15    Печат

Темата за смазките и обслужването на велосипеда може да е безкрайна и да включва най-разнообразни мнения, така че приемете съветите в следващия видеоклип просто като отправна точка за любители, които още не са навлезли дълбоко в асортимента от специализирани смазки и препарати. Както казва самият Боби Бояджиев, такива има много и за най-различни тесни приложения, но не всеки колоездач може или има нужда да поддържа такъв арсенал - понякога е достатъчно да разполагате с една по-универсална смазка, която да прилагате в правилната доза на необходимите места. :)

Реклама

Като малко допълнение от мен по отношение на вилките/задните амортисьори и техните прахоуловители ще кажа, че за тази деликатна област наистина е добре да инвестирате в специализиран продукт. Ако не, най-удачно е да използвате силиконов спрей, тъй като неговата функция е именно да направи подобни гумени уплътнения по-меки и по-гладко работещи.

Канал на велоклуб Бициклет в You Tube


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 06 Януари 2017 17:08 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори