Начало Други Спортни новини Календар на БКС за 2014 г. - призив към клубовете за включване
Календар на БКС за 2014 г. - призив към клубовете за включване
Написано от БКС, Любомир Ботушаров    Сряда, 04 Декември 2013 16:50    Печат

Във връзка с изготвянето на състезателния календар към БКС по колоездене на шосе и маунтин байк, молим клубовете, желаещи да организират състезания по крос-кънтри /XCO/ и маратон /ХСМ/ да посочат дати за провеждане на състезанията. Датите за Държавните шампионати са както следва: 26-27.07.2014 XCO, 28.09.2014 XCM. За подробности и подаване на информация клубовете могат да се свържат с Николай Стамболийски на мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на тел. 0878901822.

В тази връзка можете да видите и следната новина в сайта на Българския колоездачен съюз: http://www.bcu.bg/read_news.php?language=1&choice_news=55

Към това кратко съобщение ще добавя и съвсем кратък коментар, изпреварващ някои от първите въпроси, които идват наум. Както е видно, основна движеща сила в създаването на такъв календар и Николай Стамболийски от КК "Варна", който бе и треньор на националния ни отбор по крос-кънтри през 2013 г. във връзка с Балканското първенство. КК "Варна" е един от най-активните и силни в страната, включително и в планинското колоездене, и чест прави на Нико, че се опитва да бута нещата към създаване на някакъв адекватен и припознат от БКС календар. Доколко самият Български колоездачен съюз е заинтересован от това остава под въпрос - сами виждате, че за спускането (където имаме от години и международни състезания) не става и дума, но поне за ХС дисциплините вече има няколко клуба в БКС, които явно се опитват да променят поне малко ситуацията.

Настоящото съобщение е адресирано най-вече до клубовете-организатори, а за нас като публика остава да видим след някой и друг месец какво ще се появи като календар - ще ви държим в течение, когато се появи нова информация по въпроса.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 04 Декември 2013 20:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори