Начало Други Други статии Двама велопътешественици търсят спонсори/подпомагане
Двама велопътешественици търсят спонсори/подпомагане
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 12 Март 2016 11:44    Печат

Познавам Владимир Тасев и Виолета Панева като едни от редовните наблюдатели в някои от ХС състезанията. В България МТБ проявите не се славят като най-масово посещаваните, така че тези, дето висим покрай трасетата (фотографи, роднини или просто фенове) повече или по-малко се знаем.

Че Владо и Вили са запалени колоездачи винаги си е личало от километри. Едва наскоро обаче научих, че те са се посветили сериозно на пътешествията с велосипед и вече са пообиколили доста места в Европа.

Може би по-малката известност на тези техни начинания е свързана и с това, че досега двамата българи са пътешествали изцяло на собствени разноски, без да търсят спонсори или подпомагане от когото и да било.


За най-новата им велоекспедиция обаче, която отново ще е основно из Европа, но ще включва и част в Африка, Владо и Вили са изчерпали финансите си и имат нужда от малко помощ. Планът им обхваща 21 държави и разстояние 16 000 км, т.е. това ще е най-дългото им пътешествие до момента.

Ако желаете да ги подпомогнете по някакъв начин или просто да разгледате досегашните им пътешествия и бъдещи планове, отскоро те имат и нов сайт, където са публикували кратки описания, снимки и други интересни подробности:

http://vvbiketravel.tk/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 12 Март 2016 17:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори