Начало Други Търговски съобщения Velosiped.bg | Нови предложения - април 2019
Velosiped.bg | Нови предложения - април 2019
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 25 Април 2019 08:35    Печат

Преди месец април да е излязъл в отпуск, хвърляме поглед към още няколко продукта във Velosiped.bg, които може да са полезни и интересни за всеки колоездач, не само в планината.

Уши за заден дерайльор Marwi


Ако имате по-дълъг стаж в планинското колоездене, почти няма начин да не сте кривили или чупили ухо за заден дерайльор. Това е сменяемата част, към която се монтира дерайльорът. Ухото е своеобразен „бушон“, който да се изкриви или счупи при удар или друго усилие, за да предпази по този начин самата рамка. Има много варианти да повредите ухото за дерайльора, но след това вариантът да продължите с каране обикновено е един - да имате резервно в раницата. Такова обаче не винаги е лесно да се намери. Всеки производител и дори различните модели на един и същи производител ползват различни като форма, размер и закрепване уши. Няма единни стандарти в тази област. Лесно е потребител да изпадне в ситуация, в която дадена марка велосипеди вече не се внася в България, или пък никога не е била внасяна, или дадени модели са отдавна спрени от производство и за тях вече не се предлагат резервни части...

Добрата новина е, че във Velosiped.bg можете да откриете огромно разнообразие от различни модели уши за дерайльор, производство на Marwi, които са световен лидер конкретно за този тип консумативи. Не гарантираме, че има за всеки произведен велосипед в света, но разгледайте и ще се уверите, че изборът е наистина голям: https://velosiped.bg/pazaruvaj-po-kategorija/ramki/ushi-za-ramka.html?p=1.

Ако нямате резервно ухо и откриете вашето в списъка, не пропускайте да се запасите с резервно, пък дано не ви се налага да го ползвате!

Velo


Velo e може би най-големият производител на седалки в света, включително и за много други именити марки, които са изнесли тази дейност в Далечния Изток. Освен това обаче компанията произвежда и други компоненти и аксесоари - например гюделин (лента за облицоване на кормилото при шосейните велосипеди), тапи за кормило и др. Точно в тези категории са и няколкото нови предложения с тази марка във Velosiped.bg. Можете да ги разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/velo-novi-produkti.html.

Педали VP


VP Components пък е един от най-големите производители на педали. Velosiped.bg предлага на вашето внимание няколко нови модела, които са с различно предназначение (от ВМХ до градски и туристически велосипеди), но се отличава преди всичко с много достъпната си цена: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-pedali-vp-v-v-www-velosiped-bg.html.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 25 Април 2019 09:17 )
 

Партньори