Начало Галерия Видео Още видео #4
Още видео #4
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 14 Април 2019 05:27    Печат


И този път ви очакват интересни клипове - пълен репортаж от Andes Pacifico, кратко интервю с Йоланда Неф и обширен разговор с Мартин Мейс.

Andes Pacifico 2019 - пълен видеорепортаж

Andes Pacifico е 5-дневно ендуро състезание в Чили и това е напълно достатъчно, за да бъде смятано за една от най-трудните надпревари в тази дисциплина. Суша, жега, прах и брутални спускания по склоновете на Андите, чак до брега на Тихия океан - мечта за много любители на ендурото, за стотина сбъдната през 2019 г.

https://www.youtube.com/watch?v=yQrDtS_ZuJA

Почивка за кафе с Йоланда Неф

Йоланда Неф има почитатели в целия свят, сигурен съм, че се намират такива и в България. Тя е една от най-силните ХС състезателки в последните години, като има страхотен потенциал и занапред, тъй като все още е достатъчно млада. Не за пръв път публикувам видео с нейно участие, но човек обикновено има какво да научи от най-добрите. Този път видео-интервюто е в канала на UCI, а швейцарската състезателка споделя най-различни неща - от това как е започнала с колоезденето до надеждите си и целите за бъдещето.

https://www.youtube.com/watch?v=ib2tUwNW6Cs

Всичко, което искате да знаете за Мартин Мейс

Белгиецът Мартин Мейс започна сезон 2019 като абсолютен фаворит с две поредни победи в Световните ендуро серии. През последната година той се превърна и в един от любимците на публиката, постигайки успехи не само в ендурото, но и в спускането. За всичко, свързано с карането на DH и ендуро, Мейс отговаря в това обширно видео-интервю на Shimano.

https://www.youtube.com/watch?v=gBnzOSwGIRU

Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 14 Април 2019 17:21 )
 

Партньори