Начало Събития Събития България (архив) БКС отложи националните шампионати за 2014 г.
БКС отложи националните шампионати за 2014 г.
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 16 Юли 2014 14:15    Печат


Както можеше да се очаква при съществуващите проблеми в Българския колоездачен съюз (споровете между старо и ново ръководство за легитимност и т.н.), колоездачната ни федерация отложи националните първенства по крос-кънтри и спускане за нови дати. Ето какво се казва в съобщението, публикувано в сайта на БКС:

"Държавните личен и отборен шампионат на писта, категория юноши старша възраст и мъже, се обединяват и ще бъдат проведени на 02 и 03 август 2014г. в град София.

Държавният личен и отборен шампионат по планинско колоездене XCO ще се проведе на 02 август 2014г. в град Габрово.

Държавният личен и отборен шампионат по планинско колоездене DHI се отлага за месец септември 2014г. "

http://www.bcu.bg/read_news.php?language=1&choice_news=84


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 16 Юли 2014 14:37 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори