Начало Събития Събития България (архив) Gabrovo Challenge City DH vol.3 - 18 май
Gabrovo Challenge City DH vol.3 - 18 май
Написано от Concept Creative    Понеделник, 17 Март 2014 18:51    Печат

Какво ще кажете за малко стълби, улици и карнавал? А кое е нещото, което ги обединява най-добре...?! 
... Точно така - Gabrovo Challenge City DH!!! 


За всички фенове на силните емоции в градски условия - имаме удоволствието да ви съобщим, че на 18 май 2014 година ще се проведе третото издание на градското байк състезание Gabrovo Challenge City DH. 

Повече подробности очаквайте съвсем скоро, а ако имате въпроси или искате да бъдете част от събитието можете да се свържете с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. !


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Март 2014 19:10 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори