Начало Събития Събития България (архив) Extreme Bike Season Closing 2013 - класиране
Extreme Bike Season Closing 2013 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 28 Октомври 2013 15:19    Печат

За съжаление в МТБ-БГ тази година не ни върви със състезанията край София - почти всичките ги пропуснахме заради други събития и ангажименти, а събитията безспорно бяха интересни. Така стана и с едно от последните мероприятия през сезона - Extreme Bike Season Closing 2013. Хубавият съботен ден събра доста хора край трасетата, а те от своя страна, още по предварителен замисъл, бяха в една или друга степен нестандартни, което може да се каже и за формата на надпреварата - екстремно ХС, фрийрайд... Участниците не бяха твърде много, но от имената и снимките си личи, че нивото на каране е било добро. Ако не друго, при софийските състезания поне може да се разчита на по-голям отзвук, така че може би вече сте научили едно или друго, или дори сте присъствали над Драгалевци, където се проведе събитието. Благодарение на организаторите и фотографите на мероприятието, ще можем не само да публикуваме няколко снимки към призовите места, изброени по-долу, но и да качим цяла галерия в сайта - очаквайте я по-късно днес! А сега вижте кои станаха победители:

EXC “Юноши”

Място Име (Отбор) Време

#1 Александър Минчев 00:45:17

#2 Калоян Митев (Одрински) 00:56:05

#3 Христо Маджарски 00:57:21

#4 Георги Зографов 00:59:34


Снимка: Дориян Тодоров

EXC “Ветерани”

#1 Илко Илиев (Мамут) 00:44:23

#2 Анатоли Георгиев (Балкантурист) 00:52:16


Снимка: Дориян Тодоров

EXC "Мъже"

#1 Бойко Танчев (Мамут) 01:11:05

#2 Калин Митев (Одрински) 01:22:25

#3 Емил Кръстев (Мамут) 01:31:20

#4 Деян Йорданов (Absolut Power) 01:36:34

#5 Димитър Бачийски 01:47:22


Снимка: Дориян Тодоров

FR “Мъже”

#1 Никола Христов (Drag)

#2 Росен Ковачев (Gravity)

#3 Теодоси Рангелов (Go Ride Kona)

Атрактивно падане: Андрей Цолев

Общият награден фонд бе на стойност около 2000 лв. под формата на ваучери за части и сервизни услуги от спонсорите и партньорите на състезанието, които можете да видите тук:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 28 Октомври 2013 17:39 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори