Начало Събития Събития България (архив) MIni DH Сливен 2013 - втори кръг
MIni DH Сливен 2013 - втори кръг
Написано от Организаторите    Сряда, 21 Август 2013 09:11    Печат

Още при обявяването на пролетното издание на това състезание по спускане за деца и младежи, организаторите бяха обещали и втора надпревара през есента. Ето, че датата за нея вече е фиксирана - 8 септември 2013 г. Вижте и останалите подробности:

СК по Триатлон гр. Сливен и Champion Racing Team имат удоволствието да ви поканят на втори кръг от годишната надпревара Mini DH момчета и момичета от 10 до 16 години за голямата награда на Сливен!

Състезанието ще се проведе на 08. 09. 2013 г., неделя, в гр. Сливен, местността "Кръстова чешма" в близост до спортна зала Асеновец.

Състезателите ще бъдат разпределени в три възрастови категории:
1. 10 - 12 г., родени не по-рано от 2001 година!
2. 13 - 14 г., родени не по-рано от 1999 година!
3. 15 - 16 г., родени не по-рано от 1997 година!

До старта на трасето за състезателите е осигурен транспорт за три тренировъчни спускания и два състезателни манша!
Наградният фонд е от парични и предметни награди, като за голямата награда ще се сборуват и резултатите от първото за тази година състезание.
Таксата за участие е 20 лв., като за заплатилите по банков път до 04.09.2013г.  и потвърдили по e-mail са включени в нея и храна и напитки за състезателите!
Банковата сметка за превеждане на таксите е: BG29RZBB91551003296449 "СК по Триатлон гр. Сливен". В основанието за плащане посочвайте името на участника!

За желаещите да пътуват до Сливен в събота ще бъдат възможни хотелски резервации на преференциални цени в двойна стая (20 лева на легло) с включена закуска и затворен паркинг, като това ще е възможно само след предварителен банков превод (според броя легла и такса участие)! 

Програма:

8.30 - 9.30 Регистрация на място
9.30 Откриване на състезанието
10.00 свободни тренировки
12.30 старт на първи манш
14.00 старт на втори манш
16.00 награждаване и закриване на втори кръг от състезанието.

Желаещите да участват е необходимо да заявят своята резервация на e-mail адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 05.09.2013 г.! След това регистрацията се затваря поради квотния принцип за брой на състезателите! За информация относно възможностите за участие след посочената дата и свободни места ще бъде публикувана информация във facebook профила на „СК ПО Триатлон Сливен” и страницата Sport club triathlon Sliven!
Организаторите си запазват правото на промени в графика и часовете, обявени в програмата, като ако има такива, ще бъдат своевременно обявени! 
Необходими за регистрацията са трите имена, години, град, отбор (ако има такъв) и име на родителя, който ще ви придружава! Декларацията, в която да е вписана и рождената ви дата, ще получите обратно от нас, след като се регистрирате! Ако ви придружава друг пълнолетен, а не родител, трябва да носите нотариално заверена декларацията (която ще изпратим) за освобождаване от отговорност с подпис на родителя ви!
В деня на състезанието, преди да си получи стартовия номер, всеки състезател трябва да удостовери възрастта си с официален документ!

Пожелаваме успех на младите състезатели!


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 21 Август 2013 09:32 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори