Начало Събития Събития България (архив) Подробности за събитията на "Зелен път" през 2013 г.
Подробности за събитията на "Зелен път" през 2013 г.
Написано от Организаторите    Вторник, 09 Април 2013 09:01    Печат

Сдружение "Зелен път" обяви цели пет мероприятия за 2013 г. още през месец януари. След това някои дати претърпяха промени, а сега организаторите вече са готови и с подробностите за всяка от проявите. Тъй като имат и доста добър уеб-сайт, тук няма да копираме всички детайли, а просто ще ви насочим към точните адреси, където ще намерите повече информация.


SIVEN Купа България 1 XCO Карлово - 18-19 май 2013 г.

SIVEN Купа България 1 XCO Карлово е двудневно състезание по планинско колоездене, което ще се проведе за четвърта поредна година в град Карлово на 18-19 май 2013 г. Състезанието кръг от държавно първенство по планинско колоездене – Купа България, организирано от Български колоездачен съюз (БКС).

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/systezanie-karlovoxc/

Наредба за SIVEN Купа България 1 XCO Карлово

Тема във форума на МТБ-БГ


XCO Pro Cup София - 15-16 юни 2013 г.

Второто професионално ориентирано мероприятие в календара на сдружение "Зелен път" ще бъде проведено за първи път през 2013 година, като отново ще бъде в добре познатия и налагащ се успешно двудневен вариант. ХCO Pro Cup е състезание по планинско колоездене, насочено за професионални състезатели и любители. Състезанието ще се проведе на специално създадено за този спорт и дисциплина трасе, което ще съдържа елементи задължителни според изискванията на Международния колоездачен съюз (UCI). Мястото на провеждане ще е в Люлин планина, в района на Бонсови поляни.

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/xco-pro-cup-sofia/

Наредба за XCO Pro Cup София

Тема във форума на МТБ-БГ


Ride or Run Рила - 6-7 юли 2013 г.

Ride or Run е двудневно спортно събитие, което ще се проведе за първи път в България. Целта на събитието е да събере най-издържливите и смели атлети по бягане и колоездене и да ги изправи в непряко съревнование. През първия ден ще се проведе състезанието по планинско бягане, а през втория – по планинско колоездене. Отличителният характер на състезанието идва от неговото трасе, което представлява 18 км изкачване по високопланински път (от с. Пастра до вр. Калин) с положителна денивелация повече от 1600 метра.

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/ride-or-run/

Наредба за Ride or Run Рила

Тема във форума на МТБ-БГ


Масов веломаратон - 20 октомври 2013 г.

Обичате колоезденето? Обичате пресечената местност, природата? Обичате компанията в спорта, докато преодолявате следващото препятствие? Е, елате и се хвърлете в нашия Веломаратон в Люлин планина, нашето приключение за Вас и с Вашите приятели – рамо до рамо, лакът до лакът, е може и някоя друга скъсана верига – както дойде!!!

Пълни подробности за състезанието ще намерите тук: http://greenway.bg/masov-velo-maraton/

Наредба за Масов веломаратон София

Тема във форума на МТБ-БГ


Деца на колела 2013

За да не игнорираме и младите таланти, сдружение "Зелен Път" организира ежемесечно състезания за деца, като за момента официалните ни дати са :

12.05.2013 г. – Кръглата поляна в Южен парк

22.06.2013 г. – Борисова градина

20.07.2013 г. – Кръглата поляна в Южен парк

17.08.2013 г. – Паметникът на Съветската армия

21.09.2013 г. – Парк „Заимов”

19.10.2013 г. – Борисова градина

Ще се постараем да наградим с усмивки всички участвали, като за най-добрите ще има и нещо повече!  

Официалният уебсайт на мероприятията е http://greenway.bg/detsa-na-kolela/ , като наредбата може да бъде намерена на http://greenway.bg/wp-content/uploads/2 ... 0-2013.pdf

Тема във форума на МТБ-БГ


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 09 Април 2013 13:21 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори