Начало Събития Събития България (архив) 24-часов маратон 2012 - записване и няколко важни подробности
24-часов маратон 2012 - записване и няколко важни подробности
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 24 Август 2012 19:09    Печат

Както знаят тези от вас, които нямаха търпение да се запишат още на първия ден, регистрацията за тазгодишния 24-часов маратон започна на 22 август и в някои категории (например щафетите) местата вече са почти изцяло запълнени. Така че въпросът дори не опира само до търпението...


Формите за регистрация в различните категории са достъпни от тази страница: http://kriva.org/bg/24чМТБ_Регистрация. Крайният срок за записване е 1 септември, така че побързайте!

В първата новина за маратона съобщихме, че тази година той ще се проведе на ново място - край с. Мътеница, в близост до град Хисар. Скоро след това "Крива спица" публикуваха и подробности за трасето - можете да ги  видите тук: http://kriva.org/bg/трасе.

Имайте предвид също така, че по трасето няма вода, а най-близката до старт/финалната зона вода е на 400 м. Така че е добре да се запасите с вода, най-добре в големи туби.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 24 Август 2012 19:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори