Начало Събития Събития България (архив) 24 часов маратон по планинско колоездене 2012 - подробности
24 часов маратон по планинско колоездене 2012 - подробности
Написано от Крива спица    Четвъртък, 09 Август 2012 09:43    Печат

Записването започва на 22 август - очаква ни ново място, ново трасе и добре познатите емоции. Датите за състезанието са 8-9 септември. Вижте подробностите, споделени от организаторите - велоклуб "Крива спица".

Велоклуб „Крива спица“ има удоволствието да покани всички любители на планинското колоездене да премерят сили в шестото по ред издание на „24 часов маратон по планинско колоездене“.

През отминалите пет години той се утвърди като едно от най-тежките състезания в колоездачния календар на България, а победителите натрупваха положителна денивелация, достатъчна за да изкачат връх Еверест.

Тази година сме приготвили изцяло ново, по-балансирано трасе из полегатите склонове на Средна гора близо до село Мътеница, община Хисаря. Трасето е специално подбрано без твърде стръмни наклони за изкачване и с достатъчно равни участъци за почивка и забавни пътеки за спускане. Очакваме по новото трасе надпреварата да бъде много по-динамична, интригуваща и забавна.

Категориите в които участниците ще могат да се съревновават са вече познатите:

  • соло мъже – индивидуално участие мъже – 30 участника;

  • соло жени – индивидуално участие жени – 10 участника;

  • соло отбори – отбори по двама участници, движещи се заедно по трасето – 10 отбора по двама;

  • щафета – отбори от двама до четири участници, каращи на щафетен принцип – 10 отбора.

Общият брой състезатели ще бъде ограничен до 100, така че ако искате да си осигурите място сред стартиращите, не пропускайте сроковете за регистрацията, която ще бъде отворена на 22 август и ще приключи на 2 септември на сайта на „Крива спица“.

Повече подробности относно маратона може да намерите в регламента на състезанието.

Новини относно партньорите на събитието и регистрация очаквайте скоро на www.kriva.org

Страница на събитието във Facebook: http://www.facebook.com/events/423008441067684/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 09 Август 2012 10:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори