Начало Събития Събития България (архив) Тепе mini-DH, втори кръг - първи вести
Тепе mini-DH, втори кръг - първи вести
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 29 Март 2010 07:15    Печат

Продължителен дъжд и застудяване подложиха на изпитание организаторите и участниците във втория кръг на шампионата по mini-DH в Пловдив. Въпреки това, повечето състезатели се бориха до последно с тежките условия и съперниците си, за да излъчат в края на деня следните победители в отделните категории:


При жените Ева Димитрова повтори успеха си от предишния кръг.


В категория "Ази" победител стана Мартин Ненчев.


При "Буки" Нури Ерол Нури бе най-бърз.


Отново с най-добро време за деня и първо място в категория "Веди" (15-16 г.) бе Михаил Банов от Пловдив.


При най-големите обаче челната тройка бе напълно различна от първия кръг, а най-бърз бе Боби Крумов от Плевен.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 29 Март 2010 10:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори