Начало Събития Събития България (архив) Тепе Mini-DH, първи кръг - първи вести
Тепе Mini-DH, първи кръг - първи вести
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 07 Март 2010 23:18    Печат

Студено, но като цяло хубаво време посрещна многобройните участници и техните поддръжници, придружители, наблюдатели и всеки друг, решил да види що е то Mini-DH и има ли здрава почва за тоя тип каране сред подрастващите и дамите у нас.


Почва имаше - като цяло суха, с много приятни извивки, наклони, виражи и скокчета - на това му се казва трасе и то какво! И шоу имаше - "малките" показаха, че са голяма работа, а при жените май за първи път видяхме, че няма нищо страшно, ако се съберат малко повечко от една-две! По-подробен репортаж за това първо по рода си събитие ще има в следващите дни, засега ще кажа само, че беше един много приятен и интересен ден - браво на всички, които допринесоха за това!

Продължавам с по една снимка на победителите в петте категории. Пълното класиране очаквайте в най-скоро време в сайта на шампионата на адрес: http://minidh.kriva.org/


Ева Димитрова - 1-во място катогерия Живете (жени)


Микаел Памукчиев - 1-во място категория Ази (10-12 г.)


Иван Алберт Ажи - 1-во място категория Буки (13-14 г.)


Михаил Банов - 1-во място категория Веди (15-16 г.) и най-добро време от всички участници - 00:47.94


Любомир Недялков - 1-во място категория Глагол (17-18 г.)


Add this to your website

Коментари

avatar veskoz
0
 
 
Иван Алберт Ажи - БРАВО!!! Много добър!
avatar amanite
0
 
 
Браво Ева, много се гордея с теб!!! Браво, наистина!
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Март 2010 00:50 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори