Начало Събития Събития 2017 Байкпарк Рилски езера открива ново трасе на 5-6 август
Байкпарк Рилски езера открива ново трасе на 5-6 август
Написано от Организаторите    Вторник, 01 Август 2017 23:23    Печат


След като през 2016 г. Champions Factory Bike Park Rila Lakes отвори вратичките на лифта и за колоездачи, тази година ще има важни допълнения към възможностите за каране там.

От байкпарка подготвят изцяло ново трасе за спускане. В стила на парка, и новото трасе е изпълнено с атрактивни дървени елементи, виражи и големи скокове. То е за по-смелите карачи (както се шегуват създателите му) и на картата долу е означено с черен цвят (докато първото, което бе открито миналата година, е с червен).


Откриването на новото трасе ще бъде на  5 и 6 август 2017 г. Организаторите отново са подготвили изключително интересна и забавна програма. Тя ще включва двудневно каране по всички трасета, Big Air Bag (голяма надуваема възглавница, на която колоездачите ще скачат от рампа), DJ парти и гледане на живо на Световната купа по спускане в Mont-Sainte-Anne, Canada на голям екран.

Таксата участие за двата дни на събитието е 40 лв.

За колоездачи лифтът ще работи от 12:00 до 19:30 ч.

Има и организиран транспорт от София. Тръгва се в 9:30 в събота и се връща в 20:30 в неделя. Цената за транспорт на 1 човек + велосипед е 15 лв.

За подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/464107157307990/.

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 02 Август 2017 05:59 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори