Начало Събития Събития 2017 Kids GO Bike 2017 | 10-13 август
Kids GO Bike 2017 | 10-13 август
Написано от Concept Creative    Петък, 04 Август 2017 09:38    Печат


Имаме удоволствието да ви поканим на първото издание на Детския велолагер във Велопарк Пампорово и много ще се радваме да се включите и заедно да дадем началото на една нова традиция. 

Дати на провеждане 10-13* август 2017!
* Може да се включите по избор от 10, 11 или 12.08

Целта на събитието е да дадем възможност на повече деца и младежи да покарат заедно с нас в планината, да се отпуснат и да придобият нови знания и умения. За целта за тях ще се грижи нашият екип, както и момчетата и момичетата от отбора на Райдърс Юнайтед. 

Реклама

Велопарк Пампорово предлага отлични условия както за начинаещи планински колоездачи, така и за по-напредналите, а за да могат да се насладят максимално на преживяването, участниците ще бъдат разделени на групи спрямо уменията си и ще карат с други на сходно ниво. Целта е всеки един участник да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели. 

Повече информация тук - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Qw9x0HHgr66NcJg_kizrUZrNU4lSFhinyGNQtgtFqGEr0Q/viewform

https://www.facebook.com/events/1745919155435952/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 04 Август 2017 10:06 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори