Начало Събития Събития 2017 Иван Колев за петия кръг от Световните ендуро серии в Мило, Франция
Иван Колев за петия кръг от Световните ендуро серии в Мило, Франция
Написано от Тодор Балчев, Ram Bikes, Любомир Ботушаров    Вторник, 04 Юли 2017 09:42    Печат

Още във втория епизод на предаването "Без спирачки" Иван Колев сподели плановете си за участие в пети кръг от Световните ендуро серии. Сега това участие вече е зад гърба му и той разказа пред камерата на Ram Bikes за всички изпитания, през които е минал в двата състезателни дни.

Преди да успеем да подготвим репортажа от организаторите, чуйте от първа ръка за какво става въпрос:

За протокола: Иван Колев приключи състезанието на 116 място, сред общо 158 завършили и почти 40 човека в неговата категория, които не успяха да финишират. Сред тях са и хора от калибъра на Джаред Грейвс, Мартин Маес и Йоан Барели. Така че няма как да не се съгласим с Ванката, че самото завършване в тези тежки условия си е успех.


Очаквайте снимки и още информация в следващите дни, а на Ванката пожелаваме още много участия в чужбина и по възможност в по-приятни за каране условия!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Вторник, 04 Юли 2017 10:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори