Начало Събития Събития 2017 Байкпарк Боровец открива сезон 2017 на 17 юни
Байкпарк Боровец открива сезон 2017 на 17 юни
Написано от Организаторите    Сряда, 07 Юни 2017 10:53    Печат


Летният сезон в Боровец започва на 17 юни!

Слънцето грее все по-силно, снегът се стопява, а Боровец се готви за един вълнуващ летен сезон! Подготвяйте колелата, вадете планинарските обувки и се пригответе за наистина незабравими приключения в Рила това лято. 

Откриваме сезона на 17 юни (събота) и за да го отпразнуваме, всеки, който вземе своята лифт карта за деня, ще кара безплатно в неделя! 

А за да направим началото на сезона още по-неповторимо, трима щастливци, закупили дневни лифт карти в събота (17.06) или неделя (18.06), ще спечелят сезонни лифт карти за лято 2017!!! Нужно е само:
- да сте пълнолетни;
- да напишете трите си имена, телефон и имейл за контакт на гърба на касовата бележка (може да участвате само веднъж);
- да пуснете бележката в специалната кутия на касата на лифт "Ситняково".

Пълните правила за участие в томболата може да откриете на сайта ни. 

Готови ли сте за едно незабравимо лято?

https://www.facebook.com/events/1382345135179944/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 07 Юни 2017 11:08 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори