Начало Събития Събития 2017 Огнените пътеки на Странджа | 3 юни 2017
Огнените пътеки на Странджа | 3 юни 2017
Написано от Организаторите    Четвъртък, 18 Май 2017 09:19    Печат


Поредното колоездачно събитие, което организира Вело Царево, ще се състои на 3 юни 2017 г. Датата не е случайна, тъй като тогава се чества Денят на Св.Св. Константин и Елена в с. Българи, съпроводено с нестинарските игри – именно от тях идва и името, което сме дали за надпреварата „Огнените пътеки на Странджа”. Събитието ще представлява колоездачно състезание по планинско колоездене из горите между гр. Царево и с. Българи, а част от маршрута ще съвпадне с този на организираното на 22 април 2017 г. състезание Странджа без ограничения - "Предизвикай Странджа"!.


Точният маршрут ще бъде обявен допълнително в най-скоро време, като дължината ще бъде между 30 и 50 км по горските пътеки.

Записването ще става от 15.05 до 31.05.2017 г. и ще бъде през формата за записване на сайта на Вело Царево www.velotsarevo.com

Таксата за участие при предварително записване е 10 лв. 
Заплащането става по банков път по сметката на „Вело Царево” (ЕИК-177053867) банка ЦКБ - IBAN BG95 CECB 9790 10G6 9162 00, BIC - CECBBGSF; Основание за плащане - Огнените пътеки 2017.

Таксата за участие при записване на място - 15 лв. 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е носенето на предпазна каска, препоръчителна е и подходяща планинска застраховка. 

Реклама

Участието Ви може да бъде съчетано и с посещение в село Българи, където вечерта в събота ще се проведат нестинарските игри, а възможности за настаняване и нощувка можете да откриете във всяко едно от селищата наблизо, а в най-голям брой – в гр.Царево.

Участниците трябва да бъдат над 14 годишна възраст, като непълнолетните трябва да представят декларация за отказ от отговорност, подписана от родител, за останалите - декларацията може да бъде попълнена на място.

Наградният фонд е осигурен от Община Царево и Велосипеди Sprint и Shockblaze, като за първо място при мъжете наградата е 200 лв., за първо място при жените - 100 лв., за второ и трето място - предметни награди.

За по-добро настроение от www.yakobg.com ще организират томбола с награди за участниците Магазини ЯКО - мисли различно :)

http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=188727

https://www.facebook.com/events/117548305474529/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 18 Май 2017 09:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори