Начало Събития Събития 2017 Гръцки хроники 2017 | Състезание по спускане в Тирнавос
Гръцки хроники 2017 | Състезание по спускане в Тирнавос
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 05 Април 2017 12:02    Печат

Освен няколкото събития в България, на 1-2 април 2017 г. се проведе и един от кръговете в гръцките серии по спускане по трасето Луфсаки край градчето Тирнавос. Голяма група българи се отправи натам - както обикновено, организатор на пътуването и логистиката бе неуморният Светлин Гатев, а без преувеличение можем да кажем, че повечето от най-добрите български DH състезатели взеха участие в този старт. И резултатите не закъсняха!


На горните снимки виждате извадки от класирането. Виктория Гончева оглави класирането при жените, Теодор Мавродиев и Валентин Тенев бяха най-бързи при юношите, а в категория мъже в топ 10 има общо четирима наши състезатели, начело със Стивиан Гатев, който е трети, и Росен Ковачев на пето място.

Реклама

Снимки и коментари можете да намерите насам-натам из Facebook, включително и в групата "DH участия в чужбина", в която бе организирано гостуването.

Благодарение на видеото от Росен Ковачев можете да видите и трасето:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 05 Април 2017 16:01 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори