Начало Събития Събития 2016 Trail System - Закриване на сезона - Банско, 12-13 ноември
Trail System - Закриване на сезона - Банско, 12-13 ноември
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Понеделник, 17 Октомври 2016 17:49    Печат

Трейл Систем и PULSE Cycles ще са домакини на закриването на байк сезона в Банско. Всички желаещи да се включат ще могат да се забавляват през двата дни. Форматите ще са отворени за XC, ENDURO и Junior ентусиастите. Нека се позабавляваме по страхотните трасета на Рила и Пирин. През двата дни ще има и "мини" състезания за всички желаещи.


Събитието също ще е своеобразен завършек на цялостната дейност на Трейл Систем през тазигодина. Ще Ви представим и програмата за следващата 2017 година. 

Двудневен формат:
Ще има ХС събития за две различни нива по маршрути в Рила и Пирин, като ще завършим с бира, барбекю и приятни мигове в комплекс White Lavina, Bansko в събота и  Log House Bansko в неделя.

12 ноември, избираме между:
а) Каране за деца и подрастващи с продължителност около 2 часа.
б) Каране за начинаещи/средно напреднали с водач по маршрут, включващ пиринските веломаршрути Perfect Day и Dead Dog с продължителност около 3-4 часа.
в) Каране за средно напреднали или по-високо ниво с водач по маршрут с по-трудни изкачвания и спускания с продължителност около 3-4 часа.

13 ноември
Ще има каране за всички нива, включващо и трасе за развиване на уменията, което ще постави на изпитание балансът ви и други важни техники.
След това ще направим байк демонстрация, за да могат желаещите да тестват гамата на Pulse Cycles и да пробват кръгче по ендуро трасето Bears Pines.

Повече подробности очаквайте в скоро време, а за регистрация пишете: http://trailsystem.org/bansko/contact/.

https://www.facebook.com/events/322771844748208/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 17 Октомври 2016 19:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори