Начало Събития Събития 2016 Home Mountain Enduro 2016 - карта на етапите и програма
Home Mountain Enduro 2016 - карта на етапите и програма
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Четвъртък, 14 Юли 2016 17:23    Печат

Днес организаторите на Home Mountain Enduro обявиха картата с етапите за придвижване и за същинската надпревара, както и по-детайлна програма за 16-17 юли. Всички очаквахме, че ще има промени спрямо миналата година, и те никак не са малки. В някои отношения състезанието ще е по-леко, макар че един от етапите (№2) отново е по DH трасето между Голи връх и Бай Кръстьо. Първият етап обаче е изцяло нов - от Бай Кръстьо към Симеоново. Двата етапа от Голи връх (заслон Ушите) през хижа Момина скала, хотела при Копитото и към Бояна остават част от състезанието, но и в тях има промени в дължината, нови участъци и други изненади. На практика за това състезание екипът на Concept Creative е открил и прочистил някои много обрасли и напълно забравени пътечки, така че дори за редовно каращите по Витоша ще има нови моменти.


Натиснете върху картата за отваряне в по-голям размер

Ако някой случайно все още не е прочел правилата за участие в състезанията, молим да го направи, за да не бъде изненадан на място:
https://drive.google.com/file/d/0Bxc92v5dO6hQZzBLU29yTURMWFE/view?usp=sharing

Програма:

15 юли | Петък
16:00 – 19:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/

16 юли | Събота
9:00 – 14:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/
10:00 – 17:00 Тренировки

17 юли | Неделя:
08:00 – Проверка на екипировка (Сцената в квартал Бояна)
08:30 – Техническа конференция (Сцената в квартал Бояна)
09:00 – Старт на ТРАНСФЕР 1 (Сцената в квартал Бояна)
10:00 - Старт на ЕТАП 1
11:30 – Старт на ЕТАП 2
13:15 – Старт на ЕТАП 3
14:00 – Старт на ЕТАП 4

ВНИМАНИЕ! След финала на ЕТАП 4 всички състезатели разполагат с 10 минути, за да се отбележат в старт/финал зоната (Сцената в квартал Бояна)

За всички, които не са от София и търсят място за спане:
Нашите приятели от хотел "Витоша тюлип" - http://www.hotel-vitoshatulip.com/hotel/ - имат специално предложение за участниците в ‪‎Home Mountain Enduro‬ и техните придружители. Всеки, който иска, ще може да се възползва от двойна стая с включена закуска на цена 60 лв. и единична на цена от 40 лв., като е необходимо само да се обади на телефон 0882 46 46 44 или 02 / 437 38 02 и да направи своята резервация, като посочи, че е за състезанието.


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 14 Юли 2016 17:44 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори