Начало Събития Събития 2016 Home Mountain Enduro 2016 - 16-17 юли
Home Mountain Enduro 2016 - 16-17 юли
Написано от Организаторите    Понеделник, 04 Юли 2016 19:33    Печат


Home Mountain Enduro се завръща за втора поредна година на Витоша!

Пригответе се за много адреналин и страхотно каране по стръмните и каменисти пътеки в домашната планина на софиянци. Тази година ви подготвяме много интересни промени в специалните етапи с близо 20 км епично каране, които засега ще запазим в тайна. ;)

Home Mountain Enduro 2016 ще се проведе на 15-17 юли, като част от инициативите в кампанията София 2018 и ще обиколи почти цяла Витоша само за ден! Предизвикайте себе си, като се включите в едно от най-интересните събития за годината.

Всеки, който иска да се включи в състезанието, е необходимо да се регистрира предварително онлайн, като попълни нашата акредитационна форма тук – www.conceptcreative.org/hme. 

Home Mountain Enduro 2016 ще бъде втори кръг от Българските ендуро серии и ще предизвика някои от най-добрите родни състезатели в оспорвана надпревара за призовите места. Със състезанието на Витоша интригата в сериите за 2016 ще се заплете, а какъв ще бъде изходъът от нея ще разберем в края на сезона. 

Очакваме всички любители на планината и силните изживявания, които няма да участват като състезатели в събитието, да заповядат на Витоша в дните на събитието, да подкрепят участниците на място и да съпреживеят с тях всичките емоции и адреналин!

За всякаква допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Събитието ще се проведе с подкрепата на: София 2018, Столична Община, Нисан България, минерална вода Банкя, Мидланд, Drop IN, RAM Bikes и др.

Предварителна програма:
15 юли | Петък
16:00 – 19:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/

16 юли | Събота
9:00 – 14:00 Регистрация /Сцената в Бояна – под Боянско ханче/
10:00 – 17:00 Тренировки

17 юли | Неделя
8:00 – Среща на Сцената в Бояна, Отпътуване към старта на етап 1
... Награждаване


https://www.facebook.com/events/1120223724701444/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 04 Юли 2016 21:10 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори