Начало Събития Събития 2016 Ултра крос триатлон "Лъвско сърце"
Ултра крос триатлон "Лъвско сърце"
Написано от Организаторите    Събота, 18 Юни 2016 18:47    Печат

На 3-4 септември 2016 г. Приморско ще се превърне в притегателен център за всички с достатъчно смелост, издръжливост, желание и мотивация да станат част от първия ултра крос триатлон "Лъвско сърце".


Състезанието ще се проведе в три дисциплини, както следва: 2,4 км плуване в залива на плаж "Перла", 115 км XC колоездене в сърцето на Странджа планина и 17 км бягане през най-живописните кътчета на резерват "Ропотамо".

Повече информация за програмата и условията за участие ще намерите на www.lionheart.bg

https://www.facebook.com/events/556962111148715/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 18 Юни 2016 19:12 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори