Начало Събития Събития 2016 Изненада! МТБ календарът на БКС за първи път е толкова пълен!
Изненада! МТБ календарът на БКС за първи път е толкова пълен!
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 03 Април 2016 06:20    Печат

Изглежда ще трябва по-често да посещаваме сайта на Българския колоездачен съюз, тъй като оттам в последно време идват все повече новини. А най-добрата за момента е, че календарът на спортната ни федерация е набъбнал значително и е обхванал голяма част от насрочените до момента състезания по планинско колоездене. Много от тях вече са ви известни като дати, но да ги видим и в календара на БКС си е друго нещо - и не защото това ще им даде по-различен статут (може и така да стане, но все още нямаме яснота по въпроса), а защото най-сетне виждаме интерес от страна на федерацията към планинското колоездене и многобройните прояви в неговите дисциплини.

Между другото, значително по-пълен изглежда календарът и по отношение на шосейното колоездене.

Можете да разгледате календара на този адрес: http://www.bcu.bg/allcalendar.php?language=1&sel_ver=2


Add this to your website

Коментари

avatar aceto
-1
 
 
Значи за БКС всичко различно от шосе и писта се води планинско колоездене. Европейските серии са отразени само за крос кънтри формата. За спускането не се споменава нищо освен световния шампионат.
Знае ли се дали този път ще се осъществи шампионата по спускане, или както последния път някой ще се оплаче че са му подкастрили храстите и 2-3 дни преди състезанието ще се обяви че то няма да се проведе?
avatar ema_concept_creative
0
 
 
Не разбирам какво точно не ти харесва в календара? Европейски шампионат по спускане тази година няма. Няма причина всички серии по спускане и ендуро да бъдат в Българския държавен календар. Включен е Световния шампионат по спускане, където ще има изпратен "национален отбор" на разноски на федерацията. На шампионата по спускане кога са "са му подкастрили храстите и 2-3 дни преди състезанието", защото аз не се сещам да е било така поне през последните 4-5 години?
Не разбирам защо, когато най-накрая се прави опит нещо да се подобри и да се тръгне в правилната посока пак някой храни...
avatar daangel
0
 
 
Aceto,
Когато искаш да нахраниш... подготви се добре... Ако визираш състезанията от IXS то те нямат по-специален статут от обикновено UCI Клас 1 състезание. Те не са част от календара на Европейската федерация и не са нищо по-различно... Поинтересувай се... ще видиш... От 2010 до 2013 година са се провели състезания в Боровец и Пампорово... Къде са ти пречили храстите или имаш проблем с плейстейшъна... През 2014 и 2015 нямаше шампионат... Защо... Защото нямаше смисъл... Извини ме - прочети, интересувай се... не боли...
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 03 Април 2016 22:46 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори