Начало Събития Събития 2016 White Style 2016 - за десети път!
White Style 2016 - за десети път!
Написано от Любомир Ботушаров, Организаторите    Сряда, 03 Февруари 2016 16:51    Печат


Докато Европа се радва на красивите зимни месеци, алпийският регион Заалфелден Леоганг за пореден път бе домакин на първото и най-известно зимно слоупстайл състезание, While Europe, което през 2016 г. отпразнува своята 10-годишнина. Събитието е част от календара на FMB World Tour с ниво "Сребро", така че призьорите си тръгнаха не само с парични и предметни награди, но и с първите за сезона точки за световната фрийрайд/слоупстайл ранглиста. 

Надпреварата бе най-добрата сред изданията на White Style до момента. Участниците не пестяха триковете си, а победителят Зимон Годзиек от Полша не само повтори успеха си от миналата година, но го направи с актив от 98 точки, което е най-високият резултат, присъждан до момента в това зимно състезание. Втори остана Мат Джоунс (Великобритания), а трети Павел Алекин (Русия). 

Руснакът победи и в състезание за най-добър трик - същото той постигна и през 2013 година.

Наред с гигантското слоупстайл трасе, изградено от сняг, бе подготвено и трасе за дуел по спускане. Точно преди финалите на White Style стартираха участниците в Scott Snow Downhill Dual Race, като победител в тази атрактивна надпревара стана австриецът Фабио Уибмер, следван от сънародника си Маркус Пекол.

За всичко това можете да добиете най-добра представа от официалния видеоклип за White Style 2016:


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 03 Февруари 2016 17:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори