Начало Събития Събития 2015 24-часов маратон по планинско колоездене - 5-6 септември 2015 г.
24-часов маратон по планинско колоездене - 5-6 септември 2015 г.
Написано от Организаторите    Понеделник, 27 Юли 2015 09:07    Печат

Ден и нощ на велосипед


Да отидеш на работа с велосипед е нормално, да караш с приятели или семейството в планината е приятно, но какво е 24 часа да не слизаш от колелото? А ако вали?

Искате ли да разберете? Достатъчно дръзки ли сте да участвате? На 5 и 6 септември 2015 г. край село Мътеница в полите на Средна гора Велоклуб „Крива спица“ ви дава възможност да го направите... или поне да го видите.

Вече за девети път Велоклуб „Крива спица“ организира 24-часов маратон по планинско колоездене, в който всеки запален колоездач може да опита границите на своите сили, издръжливост и характер. Категориите за участие са три:

- индивидуални състезатели (соло-мъже и соло-жени), за които предизвикателството е най-сериозно – сами от началото до края трябва да се борят с пресеченото трасе и себе си
- отбор от по двама състезатели, без значение на пол и националност, рамо до рамо, гума до гума трябва да устоят на гората, тъмнината и умората
- отборни щафети от двама до четирима колоездачи, които един след друг се стремят да дадат всичко от себе си, за да преборят конкурентите и завъртят най-много обиколки.

В рамките на едно пълно денонощие победители ще бъдат участниците с най-много пълни обиколки по 11 км трасе.

Стартът ще бъде даден в 13:00 часа на 05.09 - събота, а финалът е по същото време на другия ден -  неделя.

Палатковият бивак край село Мътеница е на достъпно за автомобили място, на шарена сянка и мека поляна. Доведете семейството и приятелите си, защото подкрепата им ще е важна. Забавата за всички е гарантирана, а наградите, поддръжката, удобствата и съревнователния дух са осигурени от нашите верни приятели в планината Decathlon, Velocity.bg, Bikelab.bg, High5 и IVTEC.

Записването започва на 17.08 точно в 0:00 часа и ще бъде достъпно през сайта на “Крива спица” - www.kriva.org, а фотоси и свидетелства за паметното преживяване от 2014 тук: http://kriva.org/bg/24_часов_MTB_потоп.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 27 Юли 2015 09:20 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори