Начало Събития Събития 2015 Велосъстезание БАЙКанджии 2015 - класиране
Велосъстезание БАЙКанджии 2015 - класиране
Написано от Любомир Ботушаров    Петък, 29 Май 2015 16:51    Печат


Изненадващ е меко казано за факта, че едно съвсем ново, провеждащо се за пръв път в околностите на гр. Априлци състезание успя да събере 200 участници! Как постигнаха това организаторите му, само те си знаят. Важното е, че съдейки по коментари във Facebook хората са се забавлявали, а и домакините едва ли могат да са недоволни от този интерес към проявата им.

Без да съм присъствал лично, не бих могъл нищо по-подробно да разкажа, но пък вече има резултати, които да бъдат споделени:

http://apriltsy.com/velotour/Baik_2015.pdf


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 29 Май 2015 17:17 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори