Начало За сайта
За сайта
Написано от Любомир Ботушаров    Сряда, 27 Май 2009 16:52    Печат

Здравейте настоящи и бъдещи почитатели на планинското колоездене!

Радвам се, че сте посетили този сайт. Той е за нас, планинските колоездачи в България! Ще се радвам, ако ви е харесал и ако решите и вие да се включите по някакъв начин.

Кой съм аз? За някои съм Admin (във форума), за други съм Любомир Ботушаров (автор на много от статиите и снимките и собственик на сайта), а за трети съм просто Любо (другарче за каране, което често успява да ги завре в разни пущинаци, та после да се чудят дружно как да се измъкнат).

Моята скромна заслуга е, че поставих началото на този сайт през 2001г. и продължавам с удоволствие да пиша статии и да отразявам, доколкото мога, интересните неща, свързани с планинското колоездене у нас и в чужбина. Гледайки назад, нещата изглеждаха толкова различно, че със сигурност не съм имал представа докъде ще стигне това начинание и как точно ще се развие. За добро или лошо, в момента сайтът ми е "професия", т.е. той е основното, с което се занимавам. Но каквито и представи да имат хората, МТБ-БГ отдавна не се изчерпва и свързва само с мен. Скоро след първите стъпки на сайта се появиха хора, които започнаха да помагат за развитието му и оттогава техният брой нито за момент не е намалял, тъкмо напротив. Много от нещата, с които сте свикнали и приемате за даденост, се дължат на личните усилия на тези хора, които мога да нарека не просто мои приятели, а приятели на МТБ-БГ. Бих ги изброил и поименно, обаче първо, рискувам да пропусна някого, и второ, повечето от тях упорито проявяват скромност и не желаят да бъдат споменавани по специален начин. Хубаво е обаче, когато преглеждате страниците на сайта и форума, да знаете, че те са дело на една група от "надъхани" любители на планинското колоездене, които през годините са отделили немалко време, за да може МТБ-БГ да върви напред. Благодаря им от сърце за всичко това!

Както казах и в началото, този сайт е за нас, за планинските колоездачи. Искрено се надявам, че ако той ви хареса, ще се включите и вие по някой от многото възможни начини - можете да напишете статия или маршрут, да изпратите снимка или просто да участвате във форумите, както и да отправяте различни предложения за сайта. Но дори да не се включите пряко, ще съм радостен, ако ви е интересен и това ви кара да го посещавате редовно и с удоволствие - това ще значи, че основната цел е постигната!

Ще се видим по пътеките!

П.С. Ако ви е интересно, можете да прочетете и личната ми история, която дълго стоеше тук, на тази страница.


Add this to your website
Последна промяна ( Неделя, 31 Май 2009 16:34 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори