Моят твърдак GRX8

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Сря Апр 26, 2017 8:20 pm

hatamoto написа:Джани, карай си колелото с текущите компоненти. Може да смениш лапата с пп-къса, кормилото с по-широко, но по-сериозна инвестиция в компоненти за текущата рамка ще излезе по-скъпа от нов байк.
Каплите са достатъчно здрави според мен. Главните им са най-слабото място, но пък не са скъпи. Карай с удоволствие докато изцедиш всичко от този велосипед, а когато това стане, взимай нов.


Рамката не е ли здрава? Лапата ще замине първа и то до макс 2 седмици :agree: Защото мислех да градя по тази рамка мислех, че ще се получи едно добро твърдаче с този GRX8
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Petar_stoychev » Сря Апр 26, 2017 8:49 pm

Аз лично не виждам проблем с рамката,отделно който е тръгнал да надгражда стабилно винаги излиза повече от това да си вземеш нов байк.Иначе за лапа и кормило виж продуктите на Crosser доста сполучливи на доста приемливи цени.
Аватар
Petar_stoychev
 
Мнения: 526
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Нед Авг 28, 2016 2:48 pm
Местоположение: Sofia

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Сря Апр 26, 2017 9:02 pm

ако мислиш да минеш на 1х се замисли дали катериш доста ,щото ще ти стане тежичко с тая касета без малка плоча .. аз като пръв предал богу дух компонент бих посочил вилката ,при скачане от рампи и динамични спускания по черно ,по скоро събери пари за читава вилка
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Сря Апр 26, 2017 9:12 pm

Alexi написа:ако мислиш да минеш на 1х се замисли дали катериш доста ,щото ще ти стане тежичко с тая касета без малка плоча .. аз като пръв предал богу дух компонент бих посочил вилката ,при скачане от рампи и динамични спускания по черно ,по скоро събери пари за читава вилка

А към нещо по-конкретно да ме насочите :beer: ,че не знам аз се чудех се RockShok XC28 120мм, но едва ли ще бъде нещо по-различно от сегашната ми XCM-ка...
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Сря Апр 26, 2017 9:44 pm

бих те насочил към среден/висок клас вилка 2ра ръка( щото нови са цифра ) ,с 32мм стеншъни за коравина .. ХС28 не се отличава особено от твоята ..
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Чет Апр 27, 2017 6:55 am

Ясно то май ще гледам да търся нещо на 9ос, че иначе трябва да сменям и главина.. Попаднах на едно MARZOCCHI - 44 TST2 AIR BOMBER за 330лв дали няма да ми свърши работа? Гледах и RECON втора ръка, но то беше 360лв, беше от може би 2012г аз по-добре да дам още 100лв и да си взема чисто нов RECON, но идва проблемът с главината :D Но гледам, че доста от хората, които скачат карат Marzocchi не знам защо, не съм запознат много с вилките пък и не е ли опасно да се купува втора ръка амортисьор примерно? Как може после да се оправи при луфтове и т.н това не ми е ясно
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Вто Май 16, 2017 6:47 pm

https://www.youtube.com/watch?v=zhKihhDsVF0 Още не съм свикнал да го кантаря и да скачам добре от Dirt Jump, но всичко с времето си :D Изкара ме 2г. почти 3000км и вече много много не го жаля, пък и би трябвало да изкара на това каране, надявам се, че ако не ме изкара или мотор или някоя мекица ме очаква :dontknow:

П.П Даже се чудя дали да надграждам върху тази рамка за trail bike, не знам дали рамката ще издържи... За Downhill абсурд, но предполагам за TRAIL няма да има грешка как мислите?
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот half » Пон Май 22, 2017 10:27 am

Леко с кокошките :D
Колелцето ще издържи още много, стига да не почнеш да се мяташ от покривите на къщите и подобни изпълнения. Не знам какви са възможностите на вашите, но според мен е добър вариант да почнеш да надграждаш тази рамка постепенно. Сменяш вилка, лапа, кормило, педали и с това променяш начина по който стоиш на колелото и имаш хубава вилка която обира неравностите и ти помага при скоковете, а също и педали който да ти държат краката на място. Гумите са може би най-евтиния начин да си промениш карането сериозно, като сложиш едни малко по-широчни балони с агресивен грайфер, колелото почва повече да те слуша. Накрая сменяш и рамката разбира се.
Tова е малко сложно и досадно на моменти, "тая част ще пасне ли, тази лапа или другата, рамката дали ще издържи 160мм.", така че ако имаш възможност чакай в пазара да пуснат някой боен твърдак или нещо което ти харесва. Но ако това на клипа е начина ти на каране колелото с което си в момента е идеално. :agree:
Дисциплни има когато се състезаваш в такива, тоест това, че имаш дадено колело не означава, че караш по определен начин. Един велосипед от метро може да се кара в парка и гората и на някой трасета за спускане, но до колко ще е приятно и безопасно е друг въпрос. Според производителите колело с двойно окачване около 120-140мм. се води трейл байк. Твоят велосипед е предвиден за крос-кънтри (сигурно някъде по него пише подобни неща), можеш да го направиш по-агресивен, но геометрията му си остава такава.
"Доброто възпитание е умението да скрием колко високо мнение имаме за себе си и колко ниско мнение имаме за другите." - Марк Твен
Аватар
half
 
Мнения: 195
Рейтинг: 1293
Регистриран на: Вто Дек 03, 2013 9:09 am
Местоположение: Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Пон Май 22, 2017 1:30 pm

една работеща вилка ще подобри доста нещата ( че тая не помръдва на клипа :D ) кормилото ти е тясно за съвременните тенденции ,може да се смени и то .. и да слагате каски младежи ..
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Пон Май 22, 2017 2:21 pm

half написа:.....


Супер отговор! Благодаря много неща ми бяха неясни и ти на кратко и точно ми би обясни :agree:
Относно части от кой сайт е най-добре да се пазарува и къде има най-голям избор, защото много търся пък не намирам нищо добро освен http://www.chainreactioncycles.com/bg/en пък там няма голям избор на вилки като цяло търся в бг сайтове пък там нещо не ми харесват ако имате нещо с доставка до България от чужбина ще съм доволен :eyebrow:

Но най-вероятно частите които ще купя ще бъдат тези:
- http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... prod136309
- http://www.chainreactioncycles.com/bg/e ... -prod82417 - 175мм
-http://www.chainreactioncycles.com/bg/en/wellgo-v8-copy-flat-pedals/rp-prod563 - Черни
-http://www.chainreactioncycles.com/bg/en/shimano-xt-mt800-bottom-bracket/rp-prod135826 Само не знам дали ще е съвместимо с рамката и с Zee-ките, които съм избрал,
Относно каска се чудя дали има нужда от full face, че не карам толкова hard, но все пак какво мислите?

https://www.youtube.com/watch?v=wdgRhKc8D4c - Ново видео по един друг път и крави ни гониха вече :rofl:

Alexi написа:една работеща вилка ще подобри доста нещата ( че тая не помръдва на клипа :D ) кормилото ти е тясно за съвременните тенденции ,може да се смени и то .. и да слагате каски младежи ..


Вилката дали ако я отворя да поизцапам малко с грес вътре няма да проработи повече? Относно кормилото 680мм ми е и едвам минавам през касите на вратите :D мислех за 720 http://www.decathlon.bg/p/8337851_povdi ... 20-mm.html за това по-точно, защото не ми се дават пари за кормило много много, а относо каската съм попитал горе, но явно сме писали едновременно и ти даже си ме изпреварил за каската :D имам една XC каска за 30лв сиг ако падна 1 път ще се счупи в главата ми и за това питам дали имам нужда от FullFace гледах едни на POC - брутални, но и брутално скъпи, но бих дал до 100 кинта за каска като цяло само да е красива и що годе да пази..
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот half » Вто Май 23, 2017 9:43 am

Аз пазарувам от където намеря това което търся. Досега просто търся компонента и ако го има в няколко сайта сравнявам (обикновенно цените са същите), от чужбината още не съм поръчвал, но там са яките оферти понякога. Не се притеснявам да пазарувам и от форума ползвани неща, кормилото не виждам какво може да му стане за 1-2 години употреба, ако е криво си личи, цяло колело си набарах от там (капла с главина), спирачка, седалка и колче. А рамката ми е от pinkbike пак втора ръка.
Малко не виждам смисъл да си взимаш вилка за крос-кънтри и курбели за спускане/скокове, ако си вземеш вилка с проходна ос ще трябва да смениш и предната главина да, но самата вилка се гъне много по-малко и е по-агресивна (хем модера, хем аграрна). Не съм ги гледал на скоро дали има все още вилки с проходна ос който да не са с конусовидни стержени, но за sr suntour съм сигурен, че предлагат такива, един epixon е добър ъпрейд според мен.

Без съмнение full face каските излгеждат брутално яко особено по-скъпичките. Но за карането на клипа няма смисъл, преди време беше питал за една от декатлона, аз още я нося. Не съм я ползвал, но съм доволен харесва ми как седи и се надявам да ме пази достатъчно (и аз поглеждам към full face вече :D ). Имах и една за 30 лева като тебе и паднах доста сериозно с нея, точно на глава след салто, стереопора се сцепи, а мен ме болеше само вратът, така че дори да ти се смеят другите по-добре с нея, защото никой не знае кога ще му потрябва.
Кормилото от декатлона ми излгежда добре, не знам какво се гледа на едно кормило да ти кажа :D освен издигания, ъгли, ширина, според мен ще ти върши отлична работа. Виж това кормило, по евтино е и подкрепяш българска фирма. :peace:
"Доброто възпитание е умението да скрием колко високо мнение имаме за себе си и колко ниско мнение имаме за другите." - Марк Твен
Аватар
half
 
Мнения: 195
Рейтинг: 1293
Регистриран на: Вто Дек 03, 2013 9:09 am
Местоположение: Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Вто Май 23, 2017 11:05 am

@half

Ясно. Благодаря ти много за вниманието и за всичко това което ми обясни значи вилката ще бъде https://dragzone.bg/amortisorna-vilka-s ... -r-15ql-26 аз ппц мислех, че RockShox са по-добри от Sr Suntour,но нямам никакви наблюдения като цяло просто от различни мнения из форумите съм чел, а относно частите втора ръка всичко се води компонент вило то вилка,курбели ит.н всичко се износва, а аз едва ли ще мога да ги оправя за това предпочитам да дам повечко пари, но да е ново :beer: Относно кормило много е добро на Crosser може би то и една къса лапа ще бъде първото сменено в колелото :beer:

П.П Проблемът е, че ще трябва нова главина (предна) за тая 15-ка ос... :bawling:
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Нед Юни 04, 2017 4:02 pm

Здравейте!
Скоро ще има доста ъпдейти по байка, поръчах си две ролки за дерайльора, че едната издаде багажа оня ден карахме по черно около 20км и си замина :D От много време се каня за бяло кормило и къса лапа. Кормилото ще бъде Crosser 2017 Модел 740мм или 720мм с къса лапа Promax MA-50, но е черна лапата дали ще седи грозно на бяло кормило черна лапа или си струва да дам още 40лв отгоре и да си взема това: https://niko.bike/product/truvativ-huss ... %BF%D0%B0/ , само че в бяло и заслужава ли си да се влага пари като цяло в лапа,защото както виждате има и за 15лв и аз видях и за 200лв.. :dontknow:
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Нед Юни 04, 2017 6:14 pm

http://www.rczbikeshop.com/default/sr-suntour-fork-epicon-tr-26-rl-rc-150mm-disc-qr15mm-1-1-8-lockout-white-381413300.html
ето ти вилката на по нормална цена ,разгледай и какво друго има на сайта щото според мен до 400 лв има доста по добри вилки като ги хванеш на промоция .. не съм убеден ,че на тая рамка 140 ще е ок ,но доста младежи карат такива самоделни бойни твърдаци без проблеми зависи колко ще аграриш :D
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Пон Юни 05, 2017 8:54 pm

Alexi написа:http://www.rczbikeshop.com/default/sr-suntour-fork-epicon-tr-26-rl-rc-150mm-disc-qr15mm-1-1-8-lockout-white-381413300.html
ето ти вилката на по нормална цена ,разгледай и какво друго има на сайта щото според мен до 400 лв има доста по добри вилки като ги хванеш на промоция .. не съм убеден ,че на тая рамка 140 ще е ок ,но доста младежи карат такива самоделни бойни твърдаци без проблеми зависи колко ще аграриш :D

Офф тоя Epicon направо ми пълни душата :bawling: в момента съм решил да си вземам каска на 100% другата седмица си поръчвам Urge All-In 2016 около 100лв + доставка около 120лв така, че ще го измислим и за Epicon-a, само ме тревози мисълта, че трябва да сменям и ос :D дали има начин да се разплете да се смени оста само и да се оплете каплата със същите спици и шина?
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Пон Юни 05, 2017 9:42 pm

да ,има такъв вариант но те спиците са евтини ако не се изхвърляш ,има и по 15 ст и са здрави
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Чет Юни 08, 2017 1:15 pm

Изображение
Нещо скъсах една от ролките (горната) на дерайльора и си поръчах нови ролки, благодарение на колегата @hatamoto се сдобих с чудесна лапа, която е като нова буквално няма и една драскотинка и няма забележка, за което съм му благодарен :beer: Остават само няколко неща, които предполагам с времето ще се сменят :agree: Утре ще слагам лапата и ролките и се чудя дали са оставя един спейсър над лапата?
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот half » Пет Юни 09, 2017 11:19 am

Нищо не пречи да пробваш, ако ти хареса супер, ако не просто връщаш както си е било. По-ниската лапа помага за катеренето (тежеста се измества напред) и би трябвало да си по-нестабилен на спускането, но с късата лапа се уравновесяват нещата.
"Доброто възпитание е умението да скрием колко високо мнение имаме за себе си и колко ниско мнение имаме за другите." - Марк Твен
Аватар
half
 
Мнения: 195
Рейтинг: 1293
Регистриран на: Вто Дек 03, 2013 9:09 am
Местоположение: Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Съб Юни 10, 2017 2:09 pm

Лудница е новата лапа... Обаче имам големи проблеми с този дерайльор след като смених ролките и преди си хвърляше с кривата ролка веригата, но и сега хвърля най вероятно нещо дали е криво нз... Оправих го чрез регулиране (завъртане на една пластмаса, през която минава жилото за скоростите и тази пласматаса е с една пружинка, която се прикрепя с резба към самата машинка предполагам стана ясно, 4-та скорост нямам не знам как да ги регулирам тия скорости много трудно ми идват бутам там бутам тук и се оправи, но ми липсват някои други скорости... Веригата е дълга от кога се каня да си я скъса като си взема ключа там да вериги, защото от Велозона са ми я оставили много дълга 1x8 веригата се опира сама в себе си точно до дерайльора, но пък на 3х8 върви безпогрешно за това се чудя дали да я скъсявам..
Предният диск и той опираше нещо отварях, гледах има още накладки, малко се пооправи след като наместих апарата, но все още се чува един стъжещ шум на оборот :dontknow:
Изображение
Изображение
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Съб Юни 10, 2017 3:21 pm

така и така си подкарал ъпгрейдите вземи смени тия грипове на Крос че са отврат :D
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Нед Юни 11, 2017 3:44 pm

Alexi написа:така и така си подкарал ъпгрейдите вземи смени тия грипове на Крос че са отврат :D

Знам и аз искам да си сменя, но в малко по-късен етап :beer: В момента проблемът ми е със скоростите и проблемът е, че колелото не близо до сервиз и няма кой да ми настрои като хората задният дерайьор, крив ли е, аз ли разбутах скоростите не знам вече.. Ухото ли е криво ударете ако може по-едно рамо да се успокоя вече, че ако излезе от дерайльора не стига че дадох пари и за тез' ролки като цяло ще ме хване яд :D
Проблемът е следният: 8-ма скорост = най-малкият венец 1-ва = най големият венец. От 8-ма към 1-ва ми се губи само втората скорост. Надолу когато сменям от голям венец към малък ми се губи 3,5...
Изображение

И едно питане имам измих си колелото и нещо спря да работи велокомпютъра.. Смисъл бачка си всичко час,показва max speed,TotalOdo И т.н обаче не отчита....

П.П Ако се окаже проблем в дерайьора ще мина сигурно на Deore и гриповете още доста ще си поизчакат ми се струва :smash: :D
Иначе такива грипове си харесах
Изображение
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот half » Нед Юни 11, 2017 8:29 pm

Здрасти, скоростите и мен ме мъчат от време на време. Същия дерайьор имам и просто си трябва реглаж през определен период, а е хубаво и да сменяш жилото 1-2 пъти в годината поне (зависи дали караш на мокро). Понякога ми писва да въртя и нагласям и си знам, цъкам два пъти, за да качи и после връщам с едно и командата си съвпада с касетата. :D
Аз си взех меки грипове от пяна и съм доволен, обемни са, но се свиват като ги хванеш, не убиват в крайщата и са по-леки (което слабо ме интересува де).
:beer:
"Доброто възпитание е умението да скрием колко високо мнение имаме за себе си и колко ниско мнение имаме за другите." - Марк Твен
Аватар
half
 
Мнения: 195
Рейтинг: 1293
Регистриран на: Вто Дек 03, 2013 9:09 am
Местоположение: Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Da Nail » Чет Юни 22, 2017 6:16 pm

Момчета, проверете за луфт на дерайльорът, там където се хваща към ухото. Моето Аливио така се беше разлуфтило, че бях се видял в чудо докато открием защо не се настройва прецизно.
Аватар
Da Nail
 
Мнения: 217
Рейтинг: 1409
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 6:40 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Нед Юни 25, 2017 5:30 pm

Da Nail написа:Момчета, проверете за луфт на дерайльорът, там където се хваща към ухото. Моето Аливио така се беше разлуфтило, че бях се видял в чудо докато открием защо не се настройва прецизно.

Благодаря за съвета всичко е точно там смених жилото малко си поиграх и си ги настроих само 1-ва нямам всичко друго е ток и жица. И то първа нямам защото жилото съм го настроил така, че сигурно ако кача 1-ва ще се скъса пък и не ми трябва 1-ва като цяло :beer:

Сега се чудя за едни накладки ще видим какво ще взема, че предните са за смяна вече също така и за грипове мисля :agree:

П.П Все още не съм решил да каската. Накладки мислех да вземам същите с които съм сега, но се чудя дали да взема един ротор Shimano XT + метални Shimano BR-M575 накладки, но не знам дали си заслужава... ппц спирачката ми в момента хваща, но не толкова колкото аз искам (смисъл накладките са си 100% за смяна просто видях ги), но става въпрос, че когато се спускам и спра ако теренът по който съм карал е бил с много дупки и неравности ходът на лостчето се удължава което не знам защо е така и дали е нормално..
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Съб Юли 08, 2017 3:13 pm

Смених предните накладки само да се похваля :D по-добре е, но предполагам още не са се разработили като се разработят се надявам да се още по-добре :)
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Съб Юли 15, 2017 7:15 pm

Първото ми сериозно падане с този байк днес беше факт..Така не бях падал сигурно от 6-7 години :D Скоростите и тъй не ги настроих както трябва и на 5-6 прескача ако съм на 6-та иска да мианва на 5та , на кратко не са направини като хората и аз този факт го забравих и не забелязах, че съм на тази скорост, а по принцип в гората карам 2х7 или 2х5,този път бях на 2х6 и разбира се като въртя и прескочи изтървах педала и бам... :dontknow: Яко натъртено..Коляното,Бедро,Лакътя :banghead: Скоро се надявам отново да го яхна по пътечките, но в близките дни само по асфалтче май :D ,че бях забравил болката на сериозното падане :rofl:

п.п след 3200км между другото. Разбира се имал съм и по леки падания, но без такива ужулвания и натъртвания, в повечето случаи бяха на дланите, защото падам по ръце обикновенно и съм с ръкавици или пък синини, но... :dontknow:
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Сря Юли 26, 2017 10:29 am

Вчера едно преходче 60км, но спукахме гума и се върнахме с влака :D Добре беше като цяло :beer:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Alexi » Сря Юли 26, 2017 2:19 pm

4 човека една гума да нямате :D гума се носи ,отделно лепенки ,щангички ,а няма да е зле да се запазиш и с ухо както и някакъв елементарен инструмент щом се пускате по такива преходчета
Аватар
Alexi
 
Мнения: 6276
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Сеп 15, 2015 1:22 pm
Местоположение: Шумен

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Сря Юли 26, 2017 5:50 pm

Alexi написа:4 човека една гума да нямате :D гума се носи ,отделно лепенки ,щангички ,а няма да е зле да се запазиш и с ухо както и някакъв елементарен инструмент щом се пускате по такива преходчета

Имахме щанги и лепило ''Момент'' просто докато чакахме влака залепихме гумата :beer: Инструмент съм си поръчал ''16 в 1'' чакам да ми го доставят :beer:
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

Re: Моят твърдак GRX8

Мнениеот Djani_Varna » Съб Сеп 09, 2017 10:03 pm

https://vimeo.com/233134106 :beer:

А някой дали ще ходи на зеленият маратон тази година, че се чудя :smash: особенно с тия континенталки, които много се пукат не знам защо... Направо ми писна да лепя почти всяка седмица гуми предна задна всичко :D пък не съм човек, които кара много по черно.. Как мислите дали е на късмет или просто schwalbe rapid rob е бил по-добър от Continental RaceKing?
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna
 
Мнения: 422
Рейтинг: 1259
Регистриран на: Вто Юли 31, 2012 9:32 am
Местоположение: Около Варна

ПредишнаСледваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта