Черни връх-Ярлово-обикиколната-София

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Черни връх-Ярлово-обикиколната-София

Мнениеот andriii » Вто Авг 07, 2018 8:07 am

Здравейте, искам да направя този маршрут. Частта от Ярлово до София е ясна. Въпросите са за Черни- Ярлово (през Купена):
-да ми кажете какво е положението на пътеките надолу (има описание тук в МТБ, но е много старо), ако някой го минавал скоро? (да отбележа, че дори и пеша никога не съм го минавал)
-можете ли да ми го сравните като сложност спрямо Черни връх-х.Кумата?
Благодаря :)
andriii
 
Мнения: 48
Рейтинг: 1255
Регистриран на: Нед Юни 30, 2013 7:58 am

Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Exabot [Bot] и 0 госта