ДУНАВ, ДОБРУДЖА, МОРЕТО И БАЙКАРИЯ

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

ДУНАВ, ДОБРУДЖА, МОРЕТО И БАЙКАРИЯ

Мнениеот icho nikolov » Вто Апр 08, 2014 10:26 am

От Байкария продължаваме своята инициатива „По границите на България“. След като преминаха с колело по южната и западната ни граници, карайки основно в планината, дойде ред и на Дунава. Този път терена е различен, натрупаната през деня денивелация малка, а асфалтовите пътища много. Този преход не изисква супер умения за каране на велосипед, иска се само добра физическа форма и жажда за пътешествия.

Събитието е предвидено за 1-11 мей – достатъчно топло за хората и все още студено за комарите.

Маршрутът минава през многобройни рибарски селища, както и през някои по-големи крайдунавски градчета, пресича всичка големи притоци на Дунав като Огоста, Лом, Искър, Янтра, Вит и т.н. Някъде караме плътно до водата, на други места ще имаме възможност да зърнем величествения Дунав от високо. И след като се наситим и на безкрайните поля на Добруджа, всичко завършва със заслужен отдих на морето.

Повече информация може да откриете на на сайта на Байкария, както и във Фейсбук.

https://www.facebook.com/events/554764804631557/

http://bikearea.org/dunav-dobrudja-moreto-i-nie.html
Аватар
icho nikolov
 
Мнения: 81
Рейтинг: 1248
Регистриран на: Чет Ное 06, 2008 1:19 pm

Назад към Клубове, групи и организирани карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта