Нова Раница Vaude path и Scott

Обяви за продажба на дрехи, раници, защитна екипировка, каски, очила, аксесоари (помпи, велокомпютри, инструменти, фарове и т.н.) и други и други продукти, свързани с колоезденето, които обаче не са велосипедни компоненти.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Нова Раница Vaude path и Scott

Мнениеот paeth » Вто Фев 12, 2019 12:50 am

Здравейте разпродавам малко застояла нова или малко ползвана екипировка.

Имам няколко раници, които съм кувупал/печелил и не мисля да ползвам. Всички са на подпазарни цени:

Чисто нова светло зелена раница с етикиети Vaude Path 18.

Предназначена главно за планинско колоездене, като повечето екстри са насочени в тази насока, но може да се ползва и за еднодневни преходи, планинско бягане, зимно каране и ежедневна употреба.

Продава се с дъждобран.

Цена 110лв.

Снимки тук: (немога да ги кача по някаква причина)
https://photos.google.com/album/AF1QipMnY5cqWMYgzczLiSZuT6GLEHvY2swpZhs1qYE_/photo/AF1QipNHei8oinqho2kMGCbCqSFI6r-WS9_GahLbHpcK

Vaude Nendaz 24L зелена, нова с етикети. Основно предназначение е за ски туринг, но е много подходяща и целодневно каране.

Цена 115лв.

Снимки:
https://photos.google.com/album/AF1QipMnY5cqWMYgzczLiSZuT6GLEHvY2swpZhs1qYE_/photo/AF1QipPRaE8s9ngJQlckCUsdwzTPY4aa57oGIoA3MYrh

Раница за Мтб Scott Ultrak 16.
Много лека и удобна, ползвана само за едно 90км бягане миналото лято. Без следи от употреба.

Цена 80лв.
https://photos.google.com/album/AF1QipMnY5cqWMYgzczLiSZuT6GLEHvY2swpZhs1qYE_/photo/AF1QipPeMedN_k5Yo5g9uusZqeeQTMtRTMRjPG7HBv-o

Мех за вода Vaude 2L. Използван, но още в добро състояние.

10лв.
https://photos.google.com/album/AF1QipMnY5cqWMYgzczLiSZuT6GLEHvY2swpZhs1qYE_/photo/AF1QipMfU2CySlhII3rzqFUbvG8ah8Ng-562jSlBnk6J

Всички артикули се намират в Севлиево, пътуват по Еконт.

Благодаря за интереса.
Аватар
paeth
 
Мнения: 58
Рейтинг: 1263
Регистриран на: Пон Яну 23, 2012 1:43 pm

Re: Нова Раница Vaude path и Scott

Мнениеот galileo » Вто Фев 12, 2019 9:05 am

нещо линковете не работят
Аватар
galileo
 
Мнения: 75
Рейтинг: 1300
Регистриран на: Сря Ное 20, 2013 9:21 am
Местоположение: ПловдивНазад към Продава - Екипировка, аксесоари и други

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Alexi и 1 госта