Продавам педали, водач и грипове

Обяви за продажба на компоненти, които не попадат в някой от другите форуми за продажба, както и обяви за комплекти от компоненти, които продавачът е готов да продава заедно или поотделно. Отделни компоненти от комплектите могат да бъдат продавани и отделно в съответния друг форум.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Продавам педали, водач и грипове

Мнениеот iPop » Сря Юни 12, 2019 8:47 am

Здравейте,

Продавам следните неща:

Педали от Aliexpress с капсуловани лагери и доста голяма платформа(11 на 11 см.) подходящи за някой с по-голям крак. Педалите са в добро състояние и има още много живот в тях. Давам резервни пинчета и инструмент за монтажа им в комплекта.
Снимки: ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК
Цена 20 лева. ПРОДАДЕНИ

Водач за верига. В много добро състояние. Давам го без башгард.
Снимки: ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК
Цена 55 лева.

Грипове Dartmoor Ikon. В добро състояние.
Снимки: ЦЪК, ЦЪК
Цена 20 лева.

Грипове безмаркови. В добро състояние.
Снимки: ЦЪК, ЦЪК, ЦЪК
Цена 5 лева или някоя джиджана бира. ПРОДАДЕНИ

За връзка с мен: ЛС или 0888859154

Поздрави,
Аватар
iPop
 
Мнения: 347
Рейтинг: 1420
Регистриран на: Сря Май 29, 2013 2:07 pm
Местоположение: София

Назад към Продава - Други компоненти и комплекти

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта