Мекица 26" - Banshee Wildcard, ход: 180 отпред, 165 отзад

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Мекица 26" - Banshee Wildcard, ход: 180 отпред, 165 отзад

Мнениеот const » Сря Юни 12, 2019 9:18 pm

Цена - 2000 лв. с коментар за проявяващите сериозен интерес.

- Рамка - Banshee Wildcard 26", size M, 165 mm. Права седалкова тръба позволяваща използването на дълго колче и въртене на педали. Сега е с 400 мм кол.
- Вилка - Rockshox Domain, 180 мм, пружина, rebound, еднокоронна
- Заден шок - DHX 5.0 Air. Има система ProPedal, за педалиране и намаляне на загубите от движението при въртене. Бонус към шока - помпа за амортисьори.
- Спирачки - Avid Elixir R (Към тях подарявам 3 чифта нови накладки, кит за обезвъздушаване с инструкции от мен как се ползва и половин литър спирачна течност)
- Скорости - SRAM 4
- Цъкаща задна главина с капсуловани лагери. Знам, че за някои това е важно :)
- Гуми - Кенда K-RAD 2.3" (понасят до 5.5 бара налягане) към тях бонус давам един сет Schwalbe Big Betty и един сет сликове (не помня марката).
Другите части нядявам се да видите от снимките или ме питайте за тях.

Сглобката е идеална за еднуро и ол маунтин каране. Спрвавя се добре и при по-сериозни спускания. Според производителя е за слоуп стайл и ол маунтин.
Колелото за жалост не се кара от доста време. Преди това основно е карано в града, това е причината и да е с такива гуми. Продава се защото имам и твърдо колело, което карам повече, отново в града. Искам мотор, така че съм отворен за предложения за бартер.
Колелото е в идеално състояние за годините си. За смяна са педалите и водача или само повредените части от него (виж снимките). Готов съм да сваля от цената за въпросните части.

При интерес, направо звънете по телефона: 0883547333 - Константин

<<< СНИМКИ >>>

П.П.
Звънчето ще си го взема :)
Аватар
const
 
Мнения: 12
Рейтинг: 1200
Регистриран на: Сря Мар 21, 2012 10:48 pm

Назад към Продава - Велосипеди и рамки

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта