Начало Други Други статии Столична община пуска автобуси за велосипедисти до Витоша
Столична община пуска автобуси за велосипедисти до Витоша
Написано от Столична община    Четвъртък, 25 Юни 2015 01:46    Печат


От 27 юни Столична община пуска автобусна линия за велосипедисти с маршрут от "Хладилника" (първи курс от 7.30 часа) през заслон "Бай Кръстьо" до хижа "Алеко". Точното разписание е в приложената по-долу таблица. След две седмици ще стартира и още една специализирана линия за велосипедисти, която ще е с маршрут от Националния стадион "Васил Левски" до Златните мостове. За пешеходците от 27 юни ще бъде удължено работното време и на автобус №63 –  от 9.00 до 19.00 часа. Гражданите на София ще могат да ползват тези придобивки през лятото.

Р А З П И С А Н И Е
Случаен Превоз Велосипедисти
АВТОБУС № 1

станция Хладилника заслон "Бай Кръстьо хижа Алеко

пристига тръгва пристига тръгва пристига тръгва

от гараж -  07.10 ч.


7.30 8.08 8.10 8.30 8.30

9.30 9.30 10.08 10.10 10.30 10.30

11.30 11.30 12.08 12.10 12.30 за гаражAdd this to your website

Коментари

avatar i love bikes
0
 
 
Браво!
avatar vitanv
0
 
 
Само събота и неделя ли ще се движат тези автобуси?
avatar ludaka331
0
 
 
Браво,наистина голямо БРАВО на столична община.Имахме си рейсчета,с които се качвахме безпроблемно до преди 2 години до Бай Кръстьо и до Алеко,НО хората от общината решиха , че им пречим, та взеха и ги спряха.Миналата година LIDL пуснаха някакви,та оправиха положението.Понеже идва 2018 и София е кандидат европейска столица на спорта 2018,същите въпросни хора,които ни СПРЯХА рейсовете за качване, някак си са решили отново да ги пуснат. И това ако не е целенасочено,здраве му кажи.За нашата община е по-важно да се покаже колко е активна в спортните дейности пред някакви международни комисии и тн, вместо да гледа ИНТЕРЕСА са собствените си граждани.Пожелавам си да НЕ СТАНЕМ европейска столица на спорта 2018, та да не могат същите тези хора да лапнат евро паричките от фалшивото си развитие на спорта.Благодаря за прочита!
avatar ksel
0
 
 
Всъщност линията не е ли отново благодарение на Лидл, а общината да обира овациите?
avatar rimidalv2
0
 
 
Нека някой като разбере дали ще работят само почивни дни и колко ще струва, да пише. Благодаря!
avatar wheeler rider
0
 
 
Само Събота и Неделя ли ще пътуват или и Делнични дни?!
avatar whisper
0
 
 
На 12.07.2015 в неделя в 7.30 нямаше никакъв автобус на Столична община ! Чакахме като идиоти от 7.00 накрая се събраха към 40 човека и се блъскаха в автобуса на Лидъл от 8.20. Той събира 25 души, другите останаха на спирката като малки деца пред затворен магазин за играчки.
Какво става ?! Защо нямаше рейс в 7,30 ???
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 25 Юни 2015 07:14 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори