MEGA SALE на екипировка в Bike Center

От 19 октомври до 4 ноември може да се възползваш от огромно намаление на велоекипировка в Bike Center. Промоционалните цени с до 60% отстъпка от редовните  са валидни за поръчки онлайн и на място в магазина ни на бул.България 55-57.


Бъди подготвен за есенните преходи с подходящите ръкавици, чорапи, шапки, якета, клинове, панталони, термо крачоли или ръкави. Не пропускай възможността да се сдобиеш с правилната протекция за по-тежките пътеки и избереш каска и очила спрямо стила си на каране.

Удоволствието от колоезденето е пряко свързано с удобното облекло. Възползвай се от момента и вземи с голямо намаление бельо, гамаши, джърси, обувки и сложи всичко необходимо за пътешествието в подходяща раница. Пробвай избраните продукти в магазина ни на бул.България или поръчай онлайн с опция преглед преди плащане. Побързай, количествата са ограничени!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>