Гепард Сайкъл проведе втора поред техническа конференция

Специалният гост на събитието Кристиян Бартикъл представи новостите в продуктите на американската компания Hayes Components

София, 13 февруари  2018 г. Днес,  в базата на Гепард Сайкъл  в Казичене се проведе втора поред техническа конференция за представяне на продуктите на американската компания Hayes Components, която включва марките: Hayes, Manitou, SunRingle, Answer и Wheelsmith.

На техническата конференция присъстваха всички оторизирани дилъри, които предлагат сервиз и поддръжка на продуктите на компанията.

И тази година партньорите ни ще се запознаят чрез демонстрации на живо с уникални технологични решения, сред които и най-новите разработки на Hayes. Кристиян Бартикъл показа как се обслужват няколко от вилките на Manitou, обяснявайки различни детайли и подробности за тях. Сред тях бе и последен модел иновативна вилка – Manitou Markhor, която е съвместима с всички велосипеди с право чело (стержен 1 1/8). По този начин вилката позволява ъпгрейд на всички стари MTB велосипеди на много достъпна цена – 350 лв. Внимание бе отделено и на сервизирането на задните амортисьори, като бе показана подмяната на стандартен въздушен кожух с такъв за по-голям обем при модела McLeod.

Участниците в обучението имаха възможност да дискутират както специфични технически въпроси, така и конкретни бизнес казуси с  Кристиян Бартикъл  – мениджър-техническа поддръжка на компанията за Европа.

Всички партньори , присъствали на обучението, ще получат европейски сертификат от Hayes, което им дава възможност да извършват сервизиране на продуктите на компанията.

Гепард Сайкъл се стреми към вдъхновяващи, практични и иновативни технологични решения. „Ние обичаме велосипедите, работим с хъс и сме мотивирани да се развиваме с все по-бързи темпове”, заяви управителят Благой Ангелов по време на официалното откриване на събитието и добави: „ Гепард Сайкъл в своя склад в Казичене поддържа пълния набор от резервни части за всички текущи вилки и амортисьори и произвежданите последните 5 години. „

Гепард сайкъл поддържа в складовата си база в Казичене повече от 1600 продукта, сред които са цялото портфолио от продукти и компоненти на Hayes, а също и пълна техническа информация и ноухау за маркетирането и сервизирането им.

Специален гост на събитието е и нашият медиен партньор Любомир Ботушаров от MTB-BG.com.

За Гепард Сайкъл:

Gepard е основан през 2016 г., за две години на българския пазар сме най-бързо развиващия се вносител и дистрибутор на велосипеди, велочасти и аксесоари.  Включихме в порфолиото си повече от 17 марки –  SunRace, Manitou, SunRingle, Hayes, Answer, Sturmey Archer, Skorpion, Marwi, Union, SSR Pro, Selle San Remmo, Duro, MarsOne, Unior, Kench, JetSet, WheelSmith и др. Изградихме собствена марка Gepard.

Основната ни цел е да предлагаме велосипеди, направени точно по желание на клиентите ни – иновативни, качествени, реализирани по стандартите на всичко най-добро във велоиндустрията, едновременно на достъпни цени.

За допълнителна информация:

Благой Ангелов, управител

+359 878 55 22 98

[email protected]

Сайт на доставчика: https://www.hayescomponents.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>