Начало Други Търговски съобщения DragZone отвари магазин в Люлин
DragZone отвари магазин в Люлин
Написано от Веломания    Събота, 23 Март 2013 08:19    Печат

Веригата DragZone отваря трети софийски магазин, този път за удобството на жителите на  ж.к. Люлин. Разположен  на 130 кв.м площ на бул. "Царица Йоана" до метростанция "Люлин", магазинът предлага богата гама продукти за колоездене: освен велосипеди DRAG, са изложени велосипедни компоненти от най-добрите световни производители като Shimano, Marzocchi, SR Suntour, аксесоари, дрехи и обувки за колоездене на близо 50 чуждестранни марки.

Първите 100 клиента на магазина, който отвори врати на 22 март в 16:00 ч, ще получат модерна гумена гривна на DRAG, която дава 12% отстъпки на всички продукти в магазина до 10 април 2013 г.

Собственикът на марките DRAG и DragZone, Веломания ЕООД, е на пазара от 20 години. Ексклузивен вносител за България на близо 50 международни марки, Веломания непрекъснато се стреми да подобрява услугата към клиента. Концептуалната верига DragZone излага цялата гама продукти на фирмата. На старите магазини Веломания в София, Враца и Сандански също им предстои преобразуване. За тези, които обичат да пазаруват от къщи, онлайн магазина Screambikes.eu предлага удобна доставка на всичките продукти на фирмата.

Управителят на новия магазин Николай Христосков изрази надежда, че жителите на кварталa ще се отбиват редовно в магазина, дори неочаквано, за да побъбрят приятелски с байк-екипа и да получат професионална консултация. Ще има и ежемесечни промоции на различните марки.

Друга удобна услуга в магазина е сервизът за велосипеди, извършен от опитните механици на фирмата.

Магазинът се намира в ж.к Люлин 3, блок 387 (до пощата). Работи всеки ден от 09:30 до 19:30.


Add this to your website

Коментари

avatar ikpirgov
0
 
 
Браво! че у Люлин сме милиони хора па няма читави веломагазини :)
avatar antonpc
0
 
 
Еднократно ли ще се ползва отстъпката с гривната или многократно?
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 23 Март 2013 09:20 )
 

Партньори