Начало Събития Събития България (архив) Тепе Mini-DH - шампионат по спускане за деца, юноши и жени
Тепе Mini-DH - шампионат по спускане за деца, юноши и жени
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 18 Февруари 2010 09:35    Печат

За първи път в България ще се проведе състезание от този тип, при това не единично, а с цели три кръга. Организатор е пловдивският велоклуб "Крива спица", което е достатъчна гаранция за това, че събитието не е за изпускане и ще предложи на участници и публика както интересно каране, така и много забавления.

 

Всъщност този мини-шампионат бе обявен като идея още преди 2 месеца, но досега се избистряха подробностите, които със сигурност не са малко. От днес сайтът на проявата вече е активен и захранен с информация, така че оттам можете да научите всичко, което ви интересува. Ще го намерите на адрес: http://minidh.kriva.org/

Други източници на информация, които може да ползвате, са темата във Форума на МТБ-БГ и страницата на "Крива спица" във Facebook.

За всеки случай и тук накратко ще обясня за какво става дума:

Шампионат по спускане за деца, юноши и жени, който ще се състои от три кръга. Датите са 7 март, 28 март и 18 април. Възраст за мъжете - от 10 до 18 г. За жените - над 10 г.

Трасетата ще са по тепетата в Пловдив и ще са кратки, спускането ще е около минута - минута и половина. Както обясняват организаторите, те ще са лесни за каране бавно и трудни за каране бързо, но преди всичко игриви и забавни. ще се правят по две състезателни спускания, като се взима по-доброто време. За всеки кръг се получават точки, които ще определят и крайните победители в шампионата.

Осигурен е и награден фонд, който до момента възлиза на 3000 лв.

Регистрацията за състезанието ще се извършва само през сайта, като формата за записване ще е активна на 22 февруари.

За всичко останало, както и за бъдещи допълнения в информацията, следете сайта на Тепе Mini-DH!


Add this to your website

Коментари

avatar skullcollector
0
 
 
само кажете къде точно ще бъде това мероприятие ...
avatar skullcollector
0
 
 
По точно на кое от тепетата ?
avatar did
0
 
 
"Младежки хълм", в южната част на тепето.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 18 Февруари 2010 10:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори