Начало Събития Събития 2017 Български градски серии 2017 | 3 кръг | T5O Urban DH
Български градски серии 2017 | 3 кръг | T5O Urban DH
Написано от Организаторите    Четвъртък, 31 Август 2017 13:09    Печат

Както знаете, мястото за провеждане на третия кръг от Българските градски серии в началото бе тайна, но вече е известно, че това градско състезание по спускане ще се проведе в Пловдив. Ето още малко подробности за него:


Ето, че дойде време за финала на градските байк серии за 2017, а локацията тази година е нова и много специална!

На 17 септември каним всички ви в града под тепетата и къде другаде, освен по едно от тях, да изградим трасето за големия финал на оспорваната надпревара тази година!

Трасето за състезанието ще бъде позиционирано на Хълма на Освободителите или по-известен като парк Бунарджика. 
Стартът ще бъде при паметника на Альоша, а финала в близост до паметника на Васил Левски и бул. "Руски".

Реклама

Всеки, който иска да се включи в състезанието, може да го направи, като е необходимо да се регистрира предварително онлайн тук: www.conceptcreative.org/bgus.

Зрелищната надпревара ще започне още към 12:00 ч с квалификциите, а гранд финалът ще бъде точно в 15:00! Всеки, който иска да наблюдава атрактивните спускания на смелите състезатели и да подкрепи своите фаворити, ще може да го направи спокойно покрай трасето!

Очаквайте още допълнителна информация, а за да не изпуснете нещо следете събитието във фейсбук!

https://www.facebook.com/events/1412515865463828/

Дръж се Пловдив, ИДВАМЕ!!!


Тепето Ърбан DH се провежда с подкрепата на:
BMW M CarЕвропейско висше училище по икономика и мениджмънт,Община Пловдив - Plovdiv MunicipalityMaxbike Animal Bulgaria Red Bull и други приятели! Ако и вие искате да станете част от събитието, не се колебайте да се свържете с нас на contact@conceptcreative.org


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 31 Август 2017 13:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори