Начало Събития Събития 2017 Купа Мургаш 2017 | Предварителна информация
Купа Мургаш 2017 | Предварителна информация
Написано от Организаторите    Неделя, 13 Август 2017 16:57    Печат

Здравейте, приятели и любители на планинското колоездене! На 17 септември Велоклуб Мамут, Паве байк шоп и Максбайк с подкрепата на Български колоездачен съюз и с любезното домакинство на Община Бухово Ви канят на осмото издание на Купа Мургаш.


Което, както винаги, ще предизвика едни от най-подготвените състезатели и любители на планинското колоездене в България. За повече информация и записване може да посетите сайта на събитието - http://murgash.veloclubmammut.com/.

https://web.facebook.com/events/1046907482119889/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 13 Август 2017 17:36 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори