Начало Събития Събития 2017 Elevation999 | Български ендуро серии, 4 кръг | 31 август - 3 септември
Elevation999 | Български ендуро серии, 4 кръг | 31 август - 3 септември
Написано от Организаторите    Събота, 12 Август 2017 05:44    Печат


Ето че дойде време за четвъртото поредно издание на едно от най-интересните и любимо на мнозина ендуро състезание в България, а именно Elevation999! 

Пригответе се за епично каране и страхотни изненади, защото тази година ви подготвяме нещо много, много специално! 

Elevation 999 2017 ще бъде първото в страната ни ДВУДНЕВНО ендуро състезание, като имаме предвид два състезателни дни, а не два дни каране, защото карането ще е цели 4 незабравими дни! 

Другото ново нещо за страната ни е това, че за първи път в историята ще има Държавен шампионат по eндуро и той ще бъде именно по време на един от дните на Elevation 999! 

Предизвикайте себе си, като се включите в най-дългото и разнообразно ендуро състезание в България и бъдете част от нещо наистина запомнящо се!

Готови? :)

Повече подробности и старт на предварителната онлайн регистрация очаквайте до дни, а за да не изпуснете нещо, следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/463158290749497/

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Събота, 12 Август 2017 05:57 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори