Начало Събития Събития 2017 Pamporovo Bike Fest 2017 | Избрани десет от DHI състезанието в неделя | Любомир Ботушаров
Pamporovo Bike Fest 2017 | Избрани десет от DHI състезанието в неделя | Любомир Ботушаров
Написано от Любомир Ботушаров    Четвъртък, 29 Юни 2017 09:47    Печат

Ето ги десетте снимки, с които ще се опитам да ви предам акцентите от състезанието по спускане, втори кръг от Българските даунхил серии и част от календара на UCI, което бе гвоздеят в програмата  Пампорово байк фест 2017.


Утрото започна с тренировки, а финалният скок, както обикновено, бе място за демонстриране на майсторлък в летенето и триковете.

Реклама


Виктория Гончева също лети към първото място. Напредъкът на Вики е забележителен и логичен, тъй като тя кара в компанията на най-добрите и вече има няколко участия зад граница. А най-хубавото е, че карането ѝ е стабилно и уверено, и изглежда сякаш има простор за още по-висока скорост.


Засиленото чуждестранно участие, особено от Гърция и Румъния, потвърди очакванията, че високият клас на състезанието ще привлече повече конкуренция.


Отново Росен Ковачев, този път по един от новите участъци на трасето. Състезателите сякаш се раздвоиха в оценките си за тези секции, но за снимащите това "освежаване" бе добро дошло! А и със сигурност не бяха най-лесните за каране...


Твърда игра. Васил Денчев е от тези хора, чието време с твърдак по DH трасетата може да накара половината участници с "мекици" да се почувстват потиснати.


Митко Гайдов е с нов велосипед, нов екип (сякаш избран според препоръките ни), но с познатия си победен стил на каране - първо място в категория Master 30+ и време, което би го наредило в топ 10 на UCI категорията!Гледайте британеца! Люк Кокбърн се носи грациозно във въздуха и над камъните и корените по трасето. Не мога да кажа, че забелязах някаква чувствителна разлика в скоростта му, но имаше една несъмнена лекота в движенията и карането му, която доведе до очаквана победа в Пампорово.


Ако желаете ваши снимки от това или което и да е друго МТБ събитие да бъдат публикувани в поредицата фотоистории "Избрани десет", свържете се с нас на info@mtb-bg.com или използвайте някой от начините, описани тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/mtb-bg/4647-mtb-bg-contributors.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 29 Юни 2017 17:56 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори