Начало Събития Събития 2017 Home Mountain Winter DH
Home Mountain Winter DH
Написано от Организаторите    Сряда, 11 Януари 2017 19:32    Печат

Първото събитие за сезон 2017 ни изненадва неочаквано рано и неочаквано близо (за много от нас). Преди много години, когато правехме първите си спускания по сняг, те бяха точно по тази витошка писта, така че ще е доста интересно да видим как ще е сега!


На 21 януари, събота, ще се проведе първото в историята на България Зимно състезание по спускане с колела за време! Състезанието се провежда като част от активностите в Световен ден на снега - Витоша зимен фест 2017 и Sofia 2018 - Европейска столица на спорта.

Участието в Home Mountain Winter DH е безплатно и в него могат да се включат състезатели от цялата страна, като максималния броя на участниците ще бъде ограничен до 80 човека и с предимство ще бъдат състезателите от Българските колоездачни серии. Всеки, който иска да се включи в състезанието, е необходимо да се регистрира предварително онлайн тук - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdylmLeIRHdCx-SON1uYkMqG--j3KU5MkhCjRmO3CC6pzDHWg/viewform.

Реклама

Състезанието ще протече по следния начин:
Регистрация на място от 8:30 до 10:00 пред хижа "Алеко".
Тренировки от 9:00 до 11:00 - всеки един състезател ще може да направи по 2 тренировъчни спускания.
Финали от 11:30 - всеки състезател се спуска сам по състезателното трасе и му се засича време.
Награждаване в 13:00 пред хижа "Алеко".

Трасето за състезанието ще бъде с дължина около 800 м, ще стартира от плаца пред хижа "Алеко" и ще финишира на долна станция на лифт Романски. Ще включва стръмни участъци, скокове и други интересни препятствия. 

За въпроси можете да се свържете с нас на contact@conceptcreative.org, а за всякаква допълнителна информация и актуализации следете събитието във Facebook! :)


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 12 Януари 2017 07:45 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори