Начало Събития Събития 2016 Деца на колела - Ловеч 2016
Деца на колела - Ловеч 2016
Написано от Организаторите    Сряда, 24 Август 2016 13:09    Печат

За трета поредна година в Ловеч ще се проведе велосъстезанието за деца и младежи „Деца на колела“. По традиция събитието се провежда малко преди старта на новата учебна година и има за цел да събере всички запалени млади колоездачи в интересна надпревара сред природата. 


„Деца на колела“ ще се проведе на 10-11 септември, като част от спортния календар на града. Събитието се финансира изцяло от община Ловеч, а участието в него е напълно безплатно. През последните години в състезанието се включват близо стотина участници от цяла България на възраст от 4 до 18 години, а целта на организаторите е тази година участниците да са още повече.

Състезанието се провежда в емблематичния за града парк Стратеш по специално изградено трасе за спускане. Трасето е с дължина около 1 километър и е изпълнено с разнообразни елементи, като скокове, виражи и други естествени и изкуствени препятствия. За най-малките участници на възраст от 4 до 7 години се подготвя отделно трасе с дължина около 300 метра с лек наклон и без трудни, технични участъци.

В състезанието могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 годишна възраст, като е необходимо да се регистрират предварително онлайн тук - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen020pmZCemVdHE-ZaFNzI4PYzLRo5tlualmFXTdq__hephQ/viewform или на място в отредените часове за регистрация. Задължително условие за всички участници е да карат с каска и да имат необходимата екипировка.

Тази година състезанието е включено и в календара на Българския колоездачен съюз, като трети кръг от Българските детски байк серии и се очаква в него да се включат някои от младите надежди на родното колоездене. 

ПРОГРАМА

Събота, 10 Септември
12:00 – 18:00 – Оглед на трасето
16:00 – 18:00 – Регистрация

Неделя, 11 Септември
8:00 – 10:00 – Регистрация
9:00 – 11:30 – Тренировка
11:00 – Състезание деца 4-6 годишни
12:30 – Квалификация
15:00 – Финали
17:00 – Награждаване

https://www.facebook.com/events/159757874465560/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 24 Август 2016 13:28 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори