Начало Събития Събития 2015 Деца на колела 2015 - 5-6 септември
Деца на колела 2015 - 5-6 септември
Написано от Организаторите    Сряда, 26 Август 2015 10:28    Печат

Преди началото на учебната година Concept Creative за втора поредна година ще организират детско състезание по планинско колоездене в гр. Ловеч.


На 6 септември в Ловеч по повод 130 годишнината от Съединението на България ще се проведе второто издание на атрактивното детско велосъстезание „Деца на колела“. Миналата година събитието събра близо 90 деца и младежи, които мериха сили по интересните пътеки в парка Стратеш. Тази година организаторите на детската надпревара очакват още по-голям интерес и повече участници.

Събитието е включено в спортния календар на града и се финансира от община Ловеч. „Деца на колела“ се провежда под егидата на кмета на града г-н Минчо Казанджиев и цели да накара повече деца и младежи да излязат навън, да се качат на колелото и да спортуват.

Участието в надпреварата ще бъде напълно безплатно, като могат да се включат всички желаещи на възраст от 4 до 18 години. Всеки, който иска да се включи в състезанието, е необходимо да се регистрира предварително тук - http://conceptcreative.org/bg/kids. Участниците ще бъдат разделени в общо седем възрастови групи - 4-5, 6-7, 8-9, 10-12, 13-14, 15-16, 17-18 г. и за всички победители в отделните категории ще има медали, грамоти и подаръци от спонсорите на събитието.

Арена на надпреварата и тази година ще бъде парк Стратеш, който е едно от емблематичните места в Ловеч и разполага с множество горски пътеки и хубави алеи, които лесно се превръщат в достатъчно интересно и предизвикателно състезателно трасе. На място има много естествени и изкуствени препятствия като стълби, камъни, скокове и падове, които са много атрактивни и правят надпреварата много интересна.

Организаторите на събитието обещават подобрения и нови елементи, с които трасето да стане още по-атрактивно и технично, за да може после децата от Ловеч да тренират и подобряват уменията си на него ежедневно.

Всеки, който иска да стане част от събитието, да се запознае отблизо със спорта и да подкрепи младите надежди на българското колоездене, може да заповяда в неделя, 6 септември в парк Стратеш и да прекара един изпълнен с адреналин и приятни емоции ден.

Програма:

Събота, 5 септември
12:00 – 17:00 – Оглед на трасето
16:00 – 18:00 – Регистрация

Неделя, 6 септември
8:00 – 10:00 – Регистрация
9:00 – 11:30 – Тренировка
11:00 – Състезание деца 4-6 годишни
12:30 – Квалификация
15:00 – Финали
17:00 – Награждаване

За допълнителна информация:
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

https://www.facebook.com/events/1492335334410526/


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Сряда, 26 Август 2015 10:49 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори